طرز تهیه کباب کوبیده مرغ مجلسی

طرز تهیه کباب کوبیده مرغ مجلسی

در این مطلب از بخش آشپزی مجله آنلاین فارسی ها طرز تهیه کباب کوبیده مرغ مجلسی بسیار لذیذ را برای شما کاربران گرامی آماده کرده ایم .

امیدواریم دوست داشته باشید .

طرز تهیه کباب کوبیده مرغ مجلسی

طرز تهیه کباب کوبیده مرغ مجلسی

کباب کوبیده مرغ طعمی متفاوت با کباب کوبیده گوشت گوساله دارد و پخت آن برای مهمانی و مجلس گزینه خوبی است .

امتحان کردن آن را به شما توصیه میکنیم .

مواد لازم

سینه مرغ ۱ عدد کامل

جعفری خرد شده ۴ قاشق غذاخوری

زعفران آب کرده ۲ قاشق غذاخوری

فلفل دلمه ای نصف ۱ عدد

کره آب شده ۱۰۰ گرم

پیاز ۱ عدد

نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه

ابتدا سینه مرغ را ۲ بار پشت هم چرخ کنید تا ریز شود .

سپس همه مواد به جز کره را به مرغ چرخ شده اضافه کنید .

مواد را ورز دهید و خوب بهم بزنید ، تا جایی که چربی روی دستتان جمع شود .

حال روی ظرف را سلفون بکشید و به مدت ۲ ساعت در یخچال بگذارید .

پس از مدت طی شده ظرف را از یخچال بیرون بیاورید و تکه هایی از مواد را بردارید و به سیخ مخصوص کوبیده بکشید .

برای اینکه مواد به دستتان نچسبد می توانید حین سیخ گرفتن دستتان را به جای آب گرم داخل آب پیازی که رنده کرده اید بزنید .

این کار علاوه بر راحت تر کردن کارتان به کباب شما طعم خوبی می دهد .

پس از اینکه کباب ها را سیخ گرفتیید سیخ را ها روی آتش بگذارید .

توجه داشته باشید که حرارت آتش باید ملایم باشد چون گوشت مرغ سریع خشک می شود .

در دقایق اولیه سیخ ها را سریع پشت و رو کنید تا از ریختن کباب ها جلوگیری کنید هرچند احتمال افتادن این اتفاق کم است .

پس از آماده شدن ، کره آب شده را روی کباب ها بمالید .

میتوانید این غذا را با نان داغ یا برنج زعفرانی میل کنید .

استفاده از گوجه کباب شده مکمل خوبی برای این کباب است .

نوش جان !

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.