طرز تهیه “کباب بختیاری” ناب و بسیار خوشمزه

طرز تهیه “کباب بختیاری” ناب و بسیار خوشمزه

همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب”طرز تهیه “کباب بختیاری” ناب و بسیار خوشمزه” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

کباب بختیاری یکی از کباب های سنتی و مشهور است،اگر پخت کباب در بیرون از خانه برایتان دشوار است، می توانید با این دستور کباب بختیاری را در تابه تهیه کنید.

مواد لازم کباب بختیاری در تابه

فیله گوساله:۳۰۰ گرم
سینه مرغ:۳۰۰ گرم
قارچ ورقه ای خرد کرده :۱۰۰ گرم
پیاز خلالی خرد کرده :۲ عدد متوسط
زیره،جوزهندی،پودرتخم گیشنیز:۱ ق چایخوری
زعفران حل کرده :یک دوم ق غذاخوری
فلفل دلمه ای:یک عدد خلالی خرد کرده
پیاز و جعفری خرد کرده :به مقدار لازم
نمک و فلفل :به میزان لازم
روغن برای سرخ کردن :۳ ق غ

طرز تهیه کباب بختیاری در تابه

 

فیله گوشت را به صورت نواری و سینه های مرغ را به صورت مکعبی برش بزنید.داخل تابه ای با مقداری ، روغن پیازهای خرد شده را تفت بدهید تا کمی سبک شوند. بعد گوشت را به آن اضافه کنید و حدود ۴-۵ دقیقه با حرارت ملایم تفت دهید ،سپس مرغ های خرد شده را اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید.
بعد از آن قارچهای ورقه ای شده را به همراه نمک ، فلفل ، زعفران و ادویه های گفته شده اضافه کنید.
همه مواد را کنار هم تفت دهید تا کاملا بپزد.در آخر فلفل دلمه ای را اضافه کنید و اگر از طعم غالبش خیلی خوشتان نمی آید میتوانید از مقدار کمتری استفاده کنید.
کباب آماده شده را در کنار پیاز و جعفری و نان پیتا نوش جان کنید.

نکات تکمیلی در مورد کباب بختیاری در تابه

کباب بختیاری در تابه جزو انواع کباب میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۵دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۱۵دقیقه میباشد .
کباب بختیاری در تابه را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۶ نفر مناسب میباشد .

منبع،نمناک

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.