طرز تهیه کباب بختیاری رستورانی خوشمزه

طرز تهیه کباب بختیاری رستورانی خوشمزه

همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب”طرز تهیه کباب بختیاری رستورانی خوشمزه” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

شما با مشاهده این مطلب به راحتی میتوانید یک “کباب بختیاری” خوشمزه را در منزل خود درست کنید. فیله گوشت قرمز و فیله مرغ را یک در میان به سیخ میزنیم و روی آتش و یا در تابه ای که با کره چرب کرده ایم میپزیم.
مواد لازم برای تهیه کباب بختیاری :
سینه مرغ بدون استخوان :۱۵۰ گرم
فیله گوساله یا گوسفند : ۱۵۰ گرم
فلفل دلمه ای سبز : ۱عدد کوچک
پیاز :۱عدد متوسط
زعفران دم کرده : ۱ قاشق سوپخوری
آبلیموی تازه :۱ قاشق سوپخوری
روغن زیتون یا روغن مایع :۲ قاشق
سس سویا :۲ قاشق سوپخوری
کره آب شده یا کره نرم شده :۱قالب ۲۵ گرمی
نمک و فلفل سیاه :به مقدار کافی
کباب بختیاری
دستور پخت کباب بختیاری :

پیاز را رنده کنید و آب آن را بگیرید و به همراه سس سویا ، نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه و روغن زیتون با گوشت قرمز مخلوط کنید

و به مدت ۱۲ تا ۲۴ ساعت در یخچال قرار دهید .

گوشت سینه مرغ را هم با زعفران مخلوط کنید و به آن آب پیاز ، ۲ قاشق روغن مایع ریتون ، و نمک و فلفل اضافه کنید

و مثل گوشت در یخچال به مدت ۱۲ تا ۲۴ ساعت میگذاریم تا مزه دار شود.

پیاز و فلفل دلمه ای را خلال کنید و ۴ ، ۵ ساعت قبل از سیخ کشیدن مرغ و گوشت آنها را داخل مواد شان بریزید.

در نیم ساعت آخر هم آبلیمو را به مواد اضافه کنید و هنگام سیخ زدن گوشت ها مقداری نمک روی آنها بپاشید.

در سیخ هم یک در میان یک عدد فیله گوشت ، یک عدد فیله مرغ قرار دهید

و بر روی آتش و یا در تابه کباب ها را آماده کنید. (حتما تابه را با کره چرب کنید )

پخت کباب بختیاری

نکات تکمیلی در مورد کباب بختیاری

کباب بختیاری جزو انواع کباب میباشد

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۵دقیقه

و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۳۰دقیقه میباشد .

کباب بختیاری را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .

توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد .

منبع،نمناک

فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.