طرز تهیه چیکن ماسالا هندی

در ادامه این مطلب از بخش آشپزی مجله آنلاین فارسی ها طرز تهیه چیکن ماسالا هندی بسیار خوشمزه را برای شما کاربران گرامی آماده کرده‌ایم .

امیدواریم دوست داشته باشید .

طرز تهیه چیکن ماسالا هندی 3 طرز تهیه چیکن ماسالا هندی

طرز تهیه چیکن ماسالا هندی

چیکن ماسالا غذای بسیار خوشمزه و معروف هندی است اما در سراسر دنیا به خصوص در انگلیس طرفداران زیادی دارد .

مواد لازم

فیله مرغ ۳۰۰ گرم

زنجبیل له شده ۱ قاشق غذاخوری

ماست ۱ لیوان

آبلیمو ۱ قاشق غذاخوری

خامه نصف لیوان

پیاز ۱ عدد

گوجه رنده شده ۲ عدد

سیر ۲ حبه

ادویه گرام ماسالا ۱ قاشق چای خوری

پودر زیره سبز ۲ قاشق چای خوری

دارچین ۱ قاشق چای خوری

پودر فلفل سیاه ۲ قاشق چای خوری

پودر فلفل قرمز ۲ قاشق چای خوری

طرز تهیه

ابتدا فیله مرغ را به تکه های کوچک برش می زنیم .

سپس در یک ظرف نسبتا بزرگ مرغ ، زنجبیل ، ماست ، آبلیمو ، ادویه گرام ماسالا ، دارچین ، فلفل قرمز و سیاه ، پودر زیره و نمک را با یکدیگر مخلوط می کنیم .

طرز تهیه چیکن ماسالا هندی 2 طرز تهیه چیکن ماسالا هندی

ظرف را مدت به سه ساعت در یخچال میگذاریم .

حالا پیاز را خرد می کنیم و با کمی روغن در ماهیتابه تفت می‌دهیم .

سیر و فلفل و زردچوبه به آن می زنیم پس از این که پیاز ها کمی سرخ شدند به آن ادویه نیز اضافه می‌کنیم .

سپس گوجه های رنده شده را به مواد اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم .

طرز تهیه چیکن ماسالا هندی 1 طرز تهیه چیکن ماسالا هندی

پس از آن خامه را نیز اضافه میکنیم و می گذاریم ۲۰ دقیقه بجوشد تا غلیظ شود .

در طی این زمان مرغمان را از یخچال در می آوریم .

مرغ ها را از داخل مواد درون کاسه جدا می کنیم و در روغن داغ می گذاریم تا سرخ شود .

طرف دیگر آن نیز سرخ می کنیم .

حالا مرغ سرخ شده را به سسی که آماده کرده‌ایم اضافه می کنیم و اجازه می‌دهیم تا با هم بپزند .

پس از تبخیر شدن کامل آب مواد ، مرغ ها را در یک ظرف بچینید و روی آن را با گشنیز تزئین کنید .

می توانید این غذا را با برنج یا نان میل کنید .

نوش جان!