طرز تهیه پیتزا نیویورکی با گوشت

در ادامه این مطلب از غذاهای خارجی فارسی ها طرز تهیه پیتزا نیویورکی با گوشت را برای علاقه مندان به آشپزی تهیه کرده ایم .

پیتزا نیویورکی یکی از پرطرفدارترین پیتزاهای نیویورک می باشد .

طرز تهیه پیتزا نیویورکی با گوشت طرز تهیه پیتزا نیویورکی با گوشت

طرز تهیه پیتزا نیویورکی با گوشت

این غذای خوشمزه در همه رستوران ها و کافی شاپ های معتبر آمریکایی پخته می شود .

مواد لازم :

خمیر پیتزا بزرگ ۱ عدد

فلفل ۱ قاشق مرباخوری

پیاز متوسط ۱ عدد

لیموترش نصف

گوشت ریش ریش شده نیم پز ۲۰۰ گرم

خامه یا سرشیر ۱ فنجان

روغن زیتون به مقدار لازم

پنیر موزارلا به مقدار دلخواه

طرز تهیه :

فر را روی ۱۸۰ درجه تنظیم کنید و ۲۰ دقیقه صبر کنید تا خوب گرم شود .

پیاز را حلقه حلقه کرده و با روغن زیتون سرخ کنید .

خامه را کمی بجوشانید تا غلیظ شود سپس فلفل و آب لیمو ترش را به آن اضافه کنید .

خمیر پیتزا را روی سینی مخصوص پهن کنید .

پنیر موزارلا و گوشت نیم پز را بصورت لایه ای روی خمیر بریزید .

سپس مخلوط خامه را روی گوشت بریزید ( طوریکه همه سطح گوشت را بپوشاند )

دوباره یک لایه پنیر موزارلا اضافه کنید .

در لایه ی آخر پیاز های حلقه ای سرخ شده را اضافه کنید .

دقت داشته باشید که پیتزا نیویورکی نباید خشک باشد .

هنگام پختن مدام به آن سر بزنید .

با طلایی شدن رنگ روی پیتزا ، پیتزای شما آماده شده است .

نوش جان!