طرز تهیه پیتزا نیویورکی با گوشت

طرز تهیه پیتزا نیویورکی با گوشت

در ادامه این مطلب از غذاهای خارجی فارسی ها طرز تهیه پیتزا نیویورکی با گوشت را برای علاقه مندان به آشپزی تهیه کرده ایم .

پیتزا نیویورکی یکی از پرطرفدارترین پیتزاهای نیویورک می باشد .

طرز تهیه پیتزا نیویورکی با گوشت

طرز تهیه پیتزا نیویورکی با گوشت

این غذای خوشمزه در همه رستوران ها و کافی شاپ های معتبر آمریکایی پخته می شود .

مواد لازم :

خمیر پیتزا بزرگ ۱ عدد

فلفل ۱ قاشق مرباخوری

پیاز متوسط ۱ عدد

لیموترش نصف

گوشت ریش ریش شده نیم پز ۲۰۰ گرم

خامه یا سرشیر ۱ فنجان

روغن زیتون به مقدار لازم

پنیر موزارلا به مقدار دلخواه

طرز تهیه :

فر را روی ۱۸۰ درجه تنظیم کنید و ۲۰ دقیقه صبر کنید تا خوب گرم شود .

پیاز را حلقه حلقه کرده و با روغن زیتون سرخ کنید .

خامه را کمی بجوشانید تا غلیظ شود سپس فلفل و آب لیمو ترش را به آن اضافه کنید .

خمیر پیتزا را روی سینی مخصوص پهن کنید .

پنیر موزارلا و گوشت نیم پز را بصورت لایه ای روی خمیر بریزید .

سپس مخلوط خامه را روی گوشت بریزید ( طوریکه همه سطح گوشت را بپوشاند )

دوباره یک لایه پنیر موزارلا اضافه کنید .

در لایه ی آخر پیاز های حلقه ای سرخ شده را اضافه کنید .

دقت داشته باشید که پیتزا نیویورکی نباید خشک باشد .

هنگام پختن مدام به آن سر بزنید .

با طلایی شدن رنگ روی پیتزا ، پیتزای شما آماده شده است .

نوش جان!

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.