طرز تهیه پیتزا تخم مرغ ایتالیایی

طرز تهیه پیتزا تخم مرغ ایتالیایی

در ادامه این مطلب از مجله آنلاین فارسی ها طرز تهیه پیتزا تخم مرغ به سبک ایتالیایی را برای شما کاربران گرامی آماده کرده ایم .

مدت زمان پخت و آماده سازی این پیتزا ۴۵ تا ۵۰ دقیقه می باشد .

طرز تهیه پیتزا تخم مرغ ایتالیایی

طرز تهیه پیتزا تخم مرغ ایتالیایی

تهیه این پیتزا بسیار آسان است و به راحتی می توانید آن را در خانه بپزید .

تهیه این پیتزا برای ۴ نفر می باشد .

امیدواریم از این مطلب آشپزی لذت ببرید .

مواد لازم :

خمیر پیتزا به مقدار لازم

گوجه ۴ عدد

اسفناج ۸۰ گرم

سیر ۲ حبه متوسط

تخم مرغ ۴ عدد

آویشن نصف قاشق غذاخوری

پنیر موزارلا رنده شده ۱۵۰ گرم

پنیر پارمسان رنده شده ۵۰ گرم

طرز تهیه :

در ابتدا گوجه ها را پوست بکنید و آنها را با رنده درشت ، رنده کنید .

سیر و آویشن را به آن اضافه کنید .

برگ های اسفناج را داخل یک آبکش ریخته و روی آن آب جوش بریزید .

صبر کنید کمی خنک شود سپس با فشار دادن اسفناج آب اضافی آن را بگیرید .

۴ عدد خمیر را بصورت نازک پهن کنید .

سطح روی خمیرها را با رب بپوشانید سپس ادویه به آن ها بپاشید .

اسفناج ها را خرد کرده و بصورت لایه ای روی خمیرها بریزید .

در آخر پنیر موزارلا و پارمسان را روی مواد پیتزا بریزید .

فر را بر روی حرارت ۲۰۰ درجه تنظیم کنید و کمی صبر کنید تا گرم شود .

پیتزاها را دوتا دوتا در داخل فر قرار دهید .

پس از ۵ دقیقه پیتزا را از داخل فر درآورده و تخم مرغ را روی آن بشکنید . ( هر پیتزا ۱ عدد )

دوباره پیتزا را در داخل فر قرار دهید .

۵ تا ۶ دقیقه برای پختن تخم مرغ کافیست .

البته زمان آن بستگی به خودتان دارد که چه میزان دوست دارید تا تخم مرغ پخته شود .

پیتزای شما آماده است .

نوش جان !

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.