طرز تهیه پولکی اصفهان

طرز تهیه پولکی اصفهان

در ادامه این مطلب از بخش آشپزی مجله آنلاین فارسی ها طرز تهیه پولکی اصفهان بسیار خوشمزه را برای شما کاربران گرامی آماده کرده ایم .

امیدواریم دوست داشته باشید .

طرز تهیه پولکی اصفهان

طرز تهیه پولکی اصفهان

پولکی یکی از سوغاتی های خوشمزه شهر اصفهان است که تهیه آن بسیار آسان است .

در ادامه می توانید دستور تهیه آن را ببینید .

مواد لازم

آب یک فنجان

شکر ۱ فنجان

سرکه انگور ۹ قاشق غذاخوری

اسانس به مقدار لازم

طرز تهیه

ابتدا شکر و آب را مخلوط می کنیم و آن را روی شعله می گذاریم تا زمانی که یک شربت غلیظ به دست آید .

سپس آن را از روی حرارت برمی داریم و اسانس را به آن اضافه می کنیم .

حالا یک فویل برمی داریم و مواد را روی آن پخش می کنیم و می گذاریم تا خنک شود .

اگر می خواهید رنگ پولکی روشن باشد سرکه سفید و اگر می خواهید تیره رنگ باشد از سرکه تیره استفاده کنید .

همچنین اسانس هایی که می توانید برای پولکی استفاده کنید شامل زعفران ، پودر هل ، پودر پوست پرتقال ، پودر لیمو عمانی یا نارنج می باشند .

بسته به سلیقه خود می توانید از طعم های مختلف استفاده کنید .

نوش جان !

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.