طرز تهیه نان سیر محلی ترکمنی

همینک در مجله آنلاین فارسی ها طرز تهیه نان سیر محلی ترکمنی را برای شما کاربران گرامی آماده کرده ایم .

یکی از محبوب ترین و خوشمزه ترین نان های محلی ترکمنی ها نان سیر با روغن محلی می باشد . تهیه نان سیر محلی ترکمنی خیلی طول نمی کشد و به راحتی می توانید آن را بپزید .

طرز تهیه نان سیر محلی ترکمنی طرز تهیه نان سیر محلی ترکمنی

مواد لازم نان سیر محلی ترکمنی

مقدار های زیر برای ۴ نفر مناسب می باشد .

یک لیوان آب

یک پیمانه آرد گندم

یک بوته سیر

یک قاشق چای خوری نمک

یک پیمانه روغن محلی آب شده

طرز تهیه نان سیر محلی ترکمنی

در ابتدا آرد ، روغن و آب را در یک ظرف باهم مخلوط کنید ( به اندازه ای که آرد به دست نچسبد )

سپس سیر را خرد کرده و روی خمیر بریزید و با دست ورز دهید . نمک را کم کم بریزید و باز خمیر را ورز دهید .

حالا خمیر را به مدت سه ساعت در فضای آشپزخانه قرار دهید تا بماند . بعد از آن به اندازه یک مشت دست خمیر بردارید و با وردنه صاف کنید .

سپس یک تابه نچسب بیاورید و در آن روغن و آرد بریزید و روی حرارت قرار دهید . سپس خمیر را درون آن بکشید .

بعد از اینکه طلایی شد خمیر را سر و ته کنید .

زمان پخت نان سیر محلی ترکمنی نیم ساعت می باشد .