طرز تهیه میرزا کدو

طرز تهیه میرزا کدو

همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب”طرز تهیه میرزا کدو” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

اگر میخواهید میرزا قاسمی را با طعمی متفاوت درست کنید حتما میرزا قاسمی را با کدو امتحان کنید. این غذا بسیار لذیذ و خوشمزه است.

مواد لازم برای میرزا قاسمی با کدو

کدو سبز : نیم کیلو
تخم مرغ : ۲ عدد
رب گوجه فرنگی : ۱ قاشق غذاخوری
سیر کوبیده شده : ۱ بوته
زردچوبه : ۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل : به مقدار لازم
روغن : به مقدار لازم

طرز تهیه میرزا قاسمی با کدو

کدوها را بشویید و بعد لایه نازکی از پوست آن را بگیرید و به صورت درشت رنده کنید.

تابه ای را روی حرارت ملایم قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید و بعد سیرکوبیده شده را داخلش تفت دهید. سپس سیرهای تفت داده شده را از روغن در بیاورید و در ظرف دیگری قرار دهید.

تخم مرغ ها را هم در ظرفی بشکنید و با چنگال هم بزنید تا سفیده و زرده آن با هم مخلوط شوند و سپس در روغن سرخ کنید.

تخم مرغ ها را هم از روغن بیرون بیاورید و این بار کدوها را داخل روغن سرخ کنید. البته کدوها نباید خیلی سرخ شوند. آنها را مدام هم بزنید تا ته نگیرند.

بعد از سرخ شدن کدو ها ، سیر و تخم مرغ سرخ شده را به آن اضافه کنید و به همراه اضافه کردن مقداری رب گوجه فرنگی و نمک و فلفل و زردچوبه ، به کدوها ، آنها را خوب هم بزنید تا میرزاقاسمی شما آماده شود.

 

نکات تکمیلی در مورد میرزا قاسمی

میرزا قاسمی جزو غذاهای دانشجویی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۳۰دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۳۰دقیقه میباشد .
میرزا قاسمی را می توانید در وعده شام – پیش غذا – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار – میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد .

منبع،نمناک

فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.