طرز تهیه مسقطی کرمان

هم اکنون در بخش آشپزی مجله آنلاین فارسی ها طرز تهیه مسقطی کرمان بسیار خوشمزه را برای شما کاربران گرامی آماده کرده ایم .

امیدواریم دوست داشته باشید .

طرز تهیه مسقطی کرمان 1 طرز تهیه مسقطی کرمان

طرز تهیه مسقطی کرمان

مسقطی از شیرینی های معروف خوشمزه کرمانی و سوغات شهر سیرجان است .

در ادامه طرز تهیه آن را می بینید .

مواد لازم

آب ۱۲ فنجان

شکر ۶ فنجان

نشاسته آسیاب شده یک فنجان

روغن یک فنجان

گلاب یک فنجان

زعفران یک قاشق چای خوری

خلال پسته و بادام به مقدار لازم

هل سبز بدون دانه مقداری

طرز تهیه

ابتدا نشاسته را در یک پیمانه آب حل می کنیم .

سپس آن را از یک صافی ریز رد می کنیم .

حالا بقیه آب را به همراه شکر روغن روی شعله زیاد قرار می دهیم .

سپس نشاسته صاف شده را نیز به آن اضافه می کنیم و آن را مرتب هم می زنیم تا زمانی که به جوش آید .

پس از آن حرارت را کم می کنیم و باید به مدت یک ساعت مواد را هم بزنیم .

سپس هل و گلاب را هم می ریزیم و باز هم می زنیم تا زمانی که مسقطی کاملاً جا بیفتد .

توجه داشته باشید که حتماً از قابلمه تفلون استفاده کنید .

وقتی هم بزنید و کف قابلمه خط قاشقتان بماند یعنی اینکه مسقطی جا افتاده است .

حالا مواد را در یک ظرف می ریزیم و می گذاریم سرد شود .

سپس آن را به شیوه دلخواه برش می‌زنیم و رویش را با خلال بادام و پسته تزئین می کنیم .

طرز تهیه مسقطی کرمان 2 طرز تهیه مسقطی کرمان

نوش جان !