طرز تهیه مسقطی کرمان

طرز تهیه مسقطی کرمان

هم اکنون در بخش آشپزی مجله آنلاین فارسی ها طرز تهیه مسقطی کرمان بسیار خوشمزه را برای شما کاربران گرامی آماده کرده ایم .

امیدواریم دوست داشته باشید .

طرز تهیه مسقطی کرمان (1)

طرز تهیه مسقطی کرمان

مسقطی از شیرینی های معروف خوشمزه کرمانی و سوغات شهر سیرجان است .

در ادامه طرز تهیه آن را می بینید .

مواد لازم

آب ۱۲ فنجان

شکر ۶ فنجان

نشاسته آسیاب شده یک فنجان

روغن یک فنجان

گلاب یک فنجان

زعفران یک قاشق چای خوری

خلال پسته و بادام به مقدار لازم

هل سبز بدون دانه مقداری

طرز تهیه

ابتدا نشاسته را در یک پیمانه آب حل می کنیم .

سپس آن را از یک صافی ریز رد می کنیم .

حالا بقیه آب را به همراه شکر روغن روی شعله زیاد قرار می دهیم .

سپس نشاسته صاف شده را نیز به آن اضافه می کنیم و آن را مرتب هم می زنیم تا زمانی که به جوش آید .

پس از آن حرارت را کم می کنیم و باید به مدت یک ساعت مواد را هم بزنیم .

سپس هل و گلاب را هم می ریزیم و باز هم می زنیم تا زمانی که مسقطی کاملاً جا بیفتد .

توجه داشته باشید که حتماً از قابلمه تفلون استفاده کنید .

وقتی هم بزنید و کف قابلمه خط قاشقتان بماند یعنی اینکه مسقطی جا افتاده است .

حالا مواد را در یک ظرف می ریزیم و می گذاریم سرد شود .

سپس آن را به شیوه دلخواه برش می‌زنیم و رویش را با خلال بادام و پسته تزئین می کنیم .

طرز تهیه مسقطی کرمان (2)

نوش جان !

فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.