طرز تهیه مربا و مارمالاد انجیر

طرز تهیه مربا و مارمالاد انجیر

همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب”طرز تهیه مربا و مارمالاد انجیر” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

انجیر یکی از غنی‌ترین منابع گیاهی

  • ویتامین A
  • ویتامینC
  • ویتامین K
  • ویتامین B
  • پتاسیم
  • منیزیم
  • زینک
  • مس
  • منگنز
  • آهن

مواد لازم مربا انجیر

  • آب ۲ لیوان
  • شکر ۷۵۰ گرم
  • انجیر۱ کیلوگرم
  • گلاب ۱ قاشق غذاخوری
  • آبلیمو ۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه مربا و مارمالاد انجیر
طرز تهیه مربا و مارمالاد انجیر

طرز تهیه

ابتدا دنباله انجیرها را می گیریم و آن ها را تمیز می شوییم و در آبکش قرار می دهیم تا خشک شوند.سپس در قابلمه ای ۲ لیوان آب می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم و شکر را کم کم به آن می افزاییم

و با قاشق هم می زنیم تا زود تر در آب حل شود و صبر می کنیم تا آب به طور کامل به جوش بیاید و بعد انجیرها را به آرامی به شربت اضافه می کنیم و به مدت ۳۰ دقیقه اجازه می دهیم تا انجیرها نرم شوند و در شربت پخته شوند.

سپس گلاب و آبلیمو را به شربت می افزاییم و ۵ دقیقه بعد مربا را از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم تا مربا در دمای محیظ به ظور کامل خنک شود. مربا انجیر آماده شده را داخل شیشه های مورد نظر می ریزیم

و در یخچال قرار می دهیم و برای صبحانه نوش جان کنید. برای مربای انجیر بهتر است از انجیرهایی استفاده کنید که خیلی درشت نباشند و نیاز به خرد کردن نداشته باشند ، ضمن اینکه یک دست بودن انجیرها باعث می شود مربای زیباتری داشته باشید.

مواد لازم برای مارمالاد انجیر

  • انجیر ۱ کیلو
  • شکر ۱ کیلو و ۲۰۰ گرم
  • پودر ژلاتین ۱ قاشق مرباخوری سرپر
  • ابلیمو ۱ قاشق غذاخوری
  • گلاب نصف فنجان

انجیر را درون غذا ساز یا مخلوط کن ریخته به طوری که فقط کمی له شود، ولی آب نیندازد. سپس با شکر مخلوط کرده و روی شعله میگذاریم تا قوام بیاید. در حالت عادی برای هر کیلو انجیر همان مقدار شکر اضافه میکنیم، ولی در اینجا، چون می‌خواهیم ژلاتین استفاده کنیم ۲۰۰ گرم بیشتر می‌ریزیم. تا انجیر به قوام می‌رسد. گلاب را با پودر ژلاتین مخلوط کرده و روی بخار کتری به روش بن ماری قرار می‌دهیم تا حسابی مخلوط شود.

در پایان کار آبلیمو را به انجیر اضافه کرده و زیر شعله را خاموش میکنیم. سپس ژلاتین و گلاب را اضافه میکنیم و کاملا مخلوط میکنیم. پس از سرد شدن درون شیشه با درب محکم نگهداری میکنیم.

منبع:پارسی دی،چطور،پارسینه

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.