طرز تهیه مربای گوجه سبز خوشمزه [مربا آلوچه خانگی]

طرز تهیه مربای گوجه سبز خوشمزه [مربا آلوچه خانگی]

همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب”طرز تهیه مربای گوجه سبز خوشمزه [مربا آلوچه خانگی]” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

گوجه سبز سیستم عصبی را تقویت می کند و کم خونی را از بین می برد پس برای اینکه از فواید آن همیشه استفاده کنید “مربای گوجه سبز” را تهیه کنید و در همه فصول استفاده کنید.

طرز تهیه مربای گوجه سبز خانگی به ۲ روش:

مربای گوجه سبز یک مربای خوشمزه و بسیار محبوب می باشد که فواید فراوانی برای بدن دارد و شما میتوانید با رعایت چند نکته ساده این مربای ویژه را تهیه کنید و در تمام فصول از آن استفاده کنید.
مربای گوجه سبز با هسته

دستور پخت مربای گوجه سبز بدون هسته:

مواد لازم مربای گوجه سبز:

گوجه سبز ۱۰۰۰ گرم
شکر ۱۰۰۰ گرم
گلاب ۲ قاشق غذاخوری
پودر هل ۱/۴ قاشق غذاخوری
آب ۲ پیمانه

طرز تهیه مربای گوجه سبز بدون هسته:

مرحله اول

ابتدا گوجه سبزها را به خوبی بشویید و از وسط نصف کنید و به همراه ۲ پیمانه آب درون قابلمه ای ریخته و روی شعله با حرارت متوسط قرار دهید تا بجوشد.زمانی که گوجه سبزها می پزند هسته های آن خارج شده و به سطح قابلمه می آید و شما می توانید آنها را از قابلمه خارج کنید.

مرحله دوم

بعد از گذشت دقایقی، زمانی که رنگ گوجه سبزها تغییر کرد شکر را اضافه کنید و منتظر بمانید شکر به خوبی حل شود.

مرحله سوم

زمانی که شکر به خوبی حل شد شعله را کم کنید تا مربا قوام مناسب را پیدا کند(۳۰ دقیقه زمان لازم است تا به قوام برسد).

مرحله چهارم

در حین پخت مربا کف هایی که روی مربا تشکیل می شود را خارج کنید و وقتی دیدید مربا قوام پیدا کرده گلاب و پودر هل را اضافه کنید و بعد از ۲ دقیقه و بعد از اینکه مربا چند قُل خورد شعله را خاموش کنید و وقتی مربا سرد شد آن را درون ظروف شیشه ای ریخته و در جای خنک نگهداری کنید.

 

دستور پخت مربای گوجه سبز درسته (با هسته):

برای اینکه مربا را با ظاهری زیباتر تهیه کنید باید آن را باهسته و به صورت درسته تهیه کنید.برای این کار دیگر لازم نیست گوجه سبزها را نصف کنید و شما باید بعد از شستن و پاک کردن گوجه سبز ها مراحل چهارگانه که در دستور تهیه بالا ذکر شده است را انجام دهید.

منبع،نمناک

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.