طرز تهیه لوبیا پلو

طرز تهیه لوبیا پلو

هم اکنون در مجله آنلاین فارسی ها با عنوان طرز تهیه لوبیا پلو در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

لوبیا پلو یکی از خوشمزه ترین پلوهای ایرانی است که به شگل های مختلفی تهیه می شود .

این غذا بسیار پرطرفدار است .

در این مطلب در مورد نحوه پخت این پلوی خوشمزه برای شما نیز ارائه می دهیم .

مواد لازم :

گوه فرنگی : ۲ عدد

فلفل سیاه : به مقدار لازم

نمک : به مقدار لازم

روغن : به مقدار لازم

پیاز : یک عدد

سیر : ۲ حبه

برنج : ۴ پیمانه

گوشت چرخ کرده : ۴۰۰ گرم

لوبیا سبز : ۳ پیمانه

رب گوجه : ۲ قاشق غذاخوری

دستور پخت :

ابتدا سیر ها و پیاز ها را در روغن در یک تابه سرخ می کنیم . بعد از آن نوبت به گوشت چرخ کرده می رسد

آن را اضافه کرده و تفت می دهیم . تا رنگ گوشت تغییر کند .

بعد از آنکه رنگ گوشت تغییر کرد گوچه فرنگی ها را که نگینی خرد کرده ایم را اضافه می کنیم .

بعد از آنکه آب آن تبخیر شد رب گوجه را به تابه اضافه می کنیم .

حالا لوبیا سبز را به اندازه مناسب خرد می کنیم و به همراه یک لیوان آب و نمک و فلفل نیز به داخل تابه اضافه می کنیم .

زیر تابه را کم کنید تا خوب بپزد .

حالا برنجی که قبلا به مدت ۳۰ دقیقه خیسانده ایم را داخل یک قابلمه آب جوش می ریزیم .

و زمانی که نرم شد برنج را آبکش می کنیم .

بعد از آن این مواد را به صورت لایه ای با برنج مخلوط کرده و می گذاریم تا برنجمان دم بکشد .

لوبیا پلوی ما آماده است .

نحوه پخت لوبیا پلو

طرز تهیه لوبیا پلو

طرز تهیه لوبیا پلو

این مطلب از دسته آشپزی سایت برای شما گردآوری شده است .

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.