طرز تهیه قیمه نثار قزوین

طرز تهیه قیمه نثار قزوین

هم اکنون در بخش آشپزی مجله آنلاین فارسی ها با طرز تهیه قیمه نثار قزوین در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

طرز تهیه قیمه نثار قزوین

طرز تهیه قیمه نثار قزوین

قیمه نثار غذایی بسیار خوشمزه قزوینی است که در گذشته جز دسته غذاهای تشریفاتی بوده است .

مواد لازم

برنج ۵ پیمانه

رب گوجه ۱ قاشق غذاخوری

گوشت خورشتی ۳۵۰ گرم

شکر ۱ قاشق غذاخوری

زرشک نصف پیمانه

خلال پسته نصف پیمانه

بادام نصف پیمانه

گلاب ۱ قاشق غذاخوری

زعفران آب شده نصف پیمانه

پیاز ۱ عدد

خلال پوست پرتقال نصف پیمانه

نمک به مقدار لازم

زیره به مقدار لازم

روغن به مقدار لازم

زرد چوبه به مقدار لازم

کره به مقدار لازم

هل به مقدار لازم

دارچین به مقدار لازم

فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه

ابتدا در یک قابلمه پیاز را خرد می کنیم و با کمی روغن تفت می دهیم .

برنج را به صورت آب کش میپزیم .

گوشت را خرد می کنیم و به پیاز اضافه می کنیم و با هم تفت می دهیم .

دارچین و زرچوبه و نمک و فلفل و زیره و هل را به مواد اضافه می کنیم .

رب گوجه را اضافه می کنیم و سپس در قابلمه را می بندیم تا گوشت با حرارت کم مغز پخت شود .

حال زرشک را می شوییم و با حرارت کم در یک ظرف با کره تفت می دهیم .

سپس شکر ، خلال پسته و بادام ، خلال پوست پرتقال و گلاب را به زرشک اضافه می کنیم .

پس از اینکه هر دو مواد آماده شد ، هر دو مواد را به همراه کمی برنج زعفرانی روی برنجی که پختیم می ریزیم .

نوش جان !

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.