طرز تهیه فلافل ساده

طرز تهیه فلافل ساده

همینک در مجله آنلاین آشپزی با عنوان طرز تهیه فلافل ساده در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

فلافل یکی از غذاهایی بسیار ساده ، ارزان ، خوشمزه و ارزان ایرانی است .

این غذا در تمام ایران به یکی از غذاهای بسیار پرطرفدار تبدیل شده است .

طرز تهیه فلافل ساده (1)

طرز تهیه فلافل ساده

فلافل از نخود طبیعی درست می شود و بسیار مقوی است .

در ادامه می توانید فلافل را به صورت خانگی و ساده بپزید .

مواد لازم برای فلافل

نخود خام ۱۵۰ گرم

سیر خام ۱ حبه

آرد نخودچی ۱ قاشق غذاخوری

دارچین ۱/۲ قاشق چای خوری

زدرچوبه ۱/۲ قاشق چای خوری

فلفل قرمز و نمک به مقدار لازم

طرز تهیه

برای تهیه فلافل ابتدا نخودهای خام باید حسابی خیس بخورند .

پس لازم است یک روز قبل نخود ها را در داخل یک ظرف خیسانده و همچنین چند بار آب آن را عوض کنید تا نفخ نخود به صورت کامل از بین برود .

پس از اینکه نخودها کمی نرم تر شدند ، آنها را در داخل صافی ریخته تا آب اضافی آنها گرفته شود .

سپس نخود ها را به همراه یک حبه سیر خام در داخل غذاساز ریخته و با هم مخلوط کرده تا به صورت پودر در بیایند .

پس از مخلوط کردن کامل سیر و نخود ، آنها را در داخل یک کاسه ریخته سپس آرد نخودچی ، زردچوبه ، نمک و دارچین را به مقدار دلخواه اضافه می کنیم .

بسته به سلیقه خود و میزان تندی مورد علاقه می توانید فلفل قرمز را هم به سایر مواد اضافه کنید .

سپس مواد را در داخل ظرف به صورت کامل با یکدیگر مخلوط کنید .

حالا برای بار دوم محتویات داخل ظرف را در داخل غذاساز ریخته و یک بار دیگر آنها را مخلوط کنید تا حالت خمیری به خود بگیرند .

مواد فلافل آماده شده است .

طرز تهیه فلافل ساده (2)

طرز پخت فلافل خانگی

کافی است مقداری از مخلوط را برداشته و آن را گوله کنید تا به شکل فلافل در بیاید .

برای اینکار همچنین می توانید از قالب های مخصوص فلافل که در بازار موجود است استفاده کنید .

حال آن را بر روی کاغذ روغنی قرار داده و به مدت نیم ساعت در داخل فریزر بگذارید تا در هنگام سرخ شدن به همین شکل باقی بماند .

سپس فلافل ها را در داخل روغن داغ با حرارت ملایم قرار داده تا سرخ شوند و به رنگ طلایی در بیایند .

دقت داشته باشید که این نوع فلافل به صورت ترد در می آید .

در صورتی که میخواهید فلافل شما مقداری لطیف تر باشد کافیست یک عدد سیب زمینی را به همراه سایر مواد در داخل غذاساز ریخته و با یکدیگر مخلوط کنید .

نوش جان !

این مطلب به بخش غذاهای ایرانی سایت اختصاص دارد .

5/5 - (1 امتیاز)
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.