طرز تهیه شیرینی نخودچی خانگی

طرز تهیه شیرینی نخودچی خانگی

هم اکنون در بخش آشپزی مجله آنلاین فارسی ها طرز تهیه شیرینی نخودچی خانگی بسیار خوشمزه را برای شما کاربران گرامی آماده کرده ایم .

امیدواریم دوست داشته باشید .

طرز تهیه شیرینی نخودچی خانگی (1)

طرز تهیه شیرینی نخودچی خانگی

شیرینی نخودچی جز شیرینی های محبوب و بسیار خوشمزه است که پخت خیلی آسانی دارد و در مهمانی های عید نوروز بسیار از آن استفاده می شود .

مواد لازم

آرد نخودچی یک کیلو گرم

پودر شکر ۵۰۰ گرم

کره ۵۰۰ گرم

پودر هل یک قاشق مرباخوری

خلال پسته به مقدار لازم

طرز تهیه

ابتدا پودر شکر را با کره آب شده مخلوط می کنیم و هم می زنیم تا یکدست شوند .

سپس آرد نخودچی و پودر هل را به مواد اضافه می کنیم .

حالا با استفاده از روغن دستمان را چرب می کنیم و مواد را به کمک دست با هم مخلوط می کنیم و خوب ورز می دهیم .

پس از قاطی شدن کامل مواد آن را ۲ بار چرخ می کنیم تا کاملاً یکدست و یکنواخت شود .

حالا خمیر بدست آمده را در یک نایلون می پیچم و آن را به مدت ۲۴ ساعت در یخچال می گذاریم .

پس از ۲۴ ساعت خمیر را روی سطحی چرب پهن می کنیم و با استفاده از قالب های کوچک مخصوص شیرینی نخودچی ، خمیر را قالب می زنیم .

طرز تهیه شیرینی نخودچی خانگی (2)

می توانید روی هر کدام شیرینی ها به مقداری پودر پسته یا خلال پسته بریزید .

حالا شیرینی ها را روی سینی فر می چینیم و به مدت ۴۵ دقیقه آن را داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه قرار می دهیم .

شیرینی شما آماده است .

نوش جان!

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.