طرز تهیه شیرینی دانمارکی خانگی

هم اکنون در بخش آشپزی مجله آنلاین فارسی ها طرز تهیه شیرینی دانمارکی خانگی بسیار خوشمزه را برای شما کاربران گرامی آماده کرده ایم .

امیدواریم دوست داشته باشید .

طرز تهیه شیرینی دانمارکی خانگی 2 طرز تهیه شیرینی دانمارکی خانگی

طرز تهیه شیرینی دانمارکی خانگی

شیرینی دانمارکی یک کرم مخصوص دارد که دستور تهیه آن جدا از تهیه خود شیرینی است .

در ادامه طرز تهیه شیرینی و طرز تهیه کرم مخصوص را مشاهده می فرمایید .

مواد لازم برای تهیه شیرینی

شکر ۴۰ گرم

آرد ۵۰۰ گرم

تخم مرغ ۱ عدد

کره ۱۰۰گرم

شیر ۱ لیوان

خمیر ترش ۱ قاشق غذاخوری

نمک خیلی کم

مواد لازم برای تهیه کرم مخصوص

شکر سه چهارم پیمانه

آرد سه چهارم پیمانه

آبلیمو یک قاشق مرباخوری

آب ۲ پیمانه

وانیل خیلی کم

طرز تهیه کرم مخصوص

ابتدا آرد و شکر را در یک ظرف با هم مخلوط کنید .

سپس دو پیمانه آب را به آن اضافه کنید و با هم ، هم بزنید .

ظرف را روی یک شعله ملایم قرار دهید و مواد را مرتب هم بزنید تا مایع غلیظی به دست آید .

هنگامی که مایع غلیظ شد آن را از روی شعله بردارید و بگذارید خنک شود .

پس از خنک شدن کامل مواد ، وانیل و آبلیمو را به آن اضافه کنید .

طرز تهیه شیرینی دانمارکی خانگی 3 طرز تهیه شیرینی دانمارکی خانگی

طرز تهیه شیرینی

ابتدا در ظرفی بزرگ شکر ، آرد ، پودر خمیر ترش و نمک را با یکدیگر مخلوط کنید .

تخم مرغ و شیر را به آن اضافه کنید و به کمک دست آنها را با یکدیگر مخلوط کنید و خوب ورز دهید .

کره آب شده را به مخلوط اضافه کنید و خوب مخلوط کنید .

حالا کف یک ظرف بزرگ را چرب کنید و مواد را داخل آن بریزید و روی آن نایلون بکشید .

ظرف را یک ساعت آن را در یک محل گرم قرار دهید تا خمیر ور بیاید .

پس از گذشت یک ساعت خمیر تان را به قطر نیم سانتی متر روی یک سطح آرد پاشی شده پهن کنید .

حالا به کمک یک چاقوی تیز یک رول خمیر را جدا کنید و روی آن از کرم مخصوص از قبل تهیه شده بریزید .

سپس خمیر را با کرم روی آن رول کنید .

طرز تهیه شیرینی دانمارکی خانگی 1 طرز تهیه شیرینی دانمارکی خانگی

حالا شیرینی را روی سینی فر بگذارید و رویشان نایلون بکشید و حدود نیم ساعت صبر کنید .

در طی این زمان یک عدد زرده تخم مرغ را با کمی شیر مخلوط کنید و روی شیرینی ها بمالید .

حالا سینی فر را به مدت نیم ساعت در فر با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد قرار دهید .

نوش جان !