طرز تهیه شیرینی دانمارکی خانگی

طرز تهیه شیرینی دانمارکی خانگی

هم اکنون در بخش آشپزی مجله آنلاین فارسی ها طرز تهیه شیرینی دانمارکی خانگی بسیار خوشمزه را برای شما کاربران گرامی آماده کرده ایم .

امیدواریم دوست داشته باشید .

طرز تهیه شیرینی دانمارکی خانگی (2)

طرز تهیه شیرینی دانمارکی خانگی

شیرینی دانمارکی یک کرم مخصوص دارد که دستور تهیه آن جدا از تهیه خود شیرینی است .

در ادامه طرز تهیه شیرینی و طرز تهیه کرم مخصوص را مشاهده می فرمایید .

مواد لازم برای تهیه شیرینی

شکر ۴۰ گرم

آرد ۵۰۰ گرم

تخم مرغ ۱ عدد

کره ۱۰۰گرم

شیر ۱ لیوان

خمیر ترش ۱ قاشق غذاخوری

نمک خیلی کم

مواد لازم برای تهیه کرم مخصوص

شکر سه چهارم پیمانه

آرد سه چهارم پیمانه

آبلیمو یک قاشق مرباخوری

آب ۲ پیمانه

وانیل خیلی کم

طرز تهیه کرم مخصوص

ابتدا آرد و شکر را در یک ظرف با هم مخلوط کنید .

سپس دو پیمانه آب را به آن اضافه کنید و با هم ، هم بزنید .

ظرف را روی یک شعله ملایم قرار دهید و مواد را مرتب هم بزنید تا مایع غلیظی به دست آید .

هنگامی که مایع غلیظ شد آن را از روی شعله بردارید و بگذارید خنک شود .

پس از خنک شدن کامل مواد ، وانیل و آبلیمو را به آن اضافه کنید .

طرز تهیه شیرینی دانمارکی خانگی (3)

طرز تهیه شیرینی

ابتدا در ظرفی بزرگ شکر ، آرد ، پودر خمیر ترش و نمک را با یکدیگر مخلوط کنید .

تخم مرغ و شیر را به آن اضافه کنید و به کمک دست آنها را با یکدیگر مخلوط کنید و خوب ورز دهید .

کره آب شده را به مخلوط اضافه کنید و خوب مخلوط کنید .

حالا کف یک ظرف بزرگ را چرب کنید و مواد را داخل آن بریزید و روی آن نایلون بکشید .

ظرف را یک ساعت آن را در یک محل گرم قرار دهید تا خمیر ور بیاید .

پس از گذشت یک ساعت خمیر تان را به قطر نیم سانتی متر روی یک سطح آرد پاشی شده پهن کنید .

حالا به کمک یک چاقوی تیز یک رول خمیر را جدا کنید و روی آن از کرم مخصوص از قبل تهیه شده بریزید .

سپس خمیر را با کرم روی آن رول کنید .

طرز تهیه شیرینی دانمارکی خانگی (1)

حالا شیرینی را روی سینی فر بگذارید و رویشان نایلون بکشید و حدود نیم ساعت صبر کنید .

در طی این زمان یک عدد زرده تخم مرغ را با کمی شیر مخلوط کنید و روی شیرینی ها بمالید .

حالا سینی فر را به مدت نیم ساعت در فر با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد قرار دهید .

نوش جان !

فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.