طرز تهیه شربت آلبالو

هم اکنون در مجله آشپزی فارسی ها با عنوان طرز تهیه شربت آلبالو در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

در ادامه این مطلب می خواهیم شما را با نحوه درست کردن بهترین و خوشمزه ترین شربت با طعم آلبالو آشنا کنیم .

پس خواندن این مطلب به راحتی می توانید با روش خانگی شربت آلبالو را درست کرده و نوش جان نمایید .

طرز تهیه شربت آلبالو طرز تهیه شربت آلبالو

طرز تهیه شربت آلبالو

دقت داشته باشید اگر می خواهید شربت شما ترش باشد بهتری است از آلبالوهای اول فصل که خوب نرسیده اند استفاده کنید .

در ادامه با ما همراه باشید .

مواد لازم برای شربت آلبالو

آلبالو ۲ کیلو

شکر ۲ کیلو

وانیل نصف قاشق چای خوری

نحوه درست کردن شربت آلبالو

ابتدا آلبالوها را شسته و هسته های آن را جدا نمایید .

آلبالوها را در داخل یک قابلمه ریخته و به صورت لایه لایه شکر بریزید .

ترش یا شیرین شدن شربت به مقدار شکر مصرفی بستگی دارد .

حالا قابلمه را به مدت ۱۲ تا ۲۴ ساعت در داخل یخچال قرار دهید .

سپس قابلمه را از یخچال بیرون آورده و بر روی حرارت بگذارید .

لازم است ابتدا شعله را زیاد کرده تا جوش بیاید سپس حرارت را کم کرده و مرتب آلبالوها را هم بزنید تا ته نگیرند و روی آلبالوها کف بگیرد .

حدود ۴۵ دقیقه همین کار را ادامه دهید تا قوام بگیرد .

دقت داشته باشید که اگر مربا زیاد بجوشد رنگ آن تیره می شود .

حالا می توانید وانیل ها را در صورت دلخواه اضافه کنید .

وقتی غلظت شربت به حد کافی رسید ، آن را از مرباها جدا کرده و در داخل شیشه های تمیز بریزید .

پس از اینکه شربت خنک تر شد آن را در داخل یخچال قرار دهید .

این مطلب به بخش نوشیدنی سایت اختصاص دارد .