طرز تهیه سیر ترشی

هم اکنون در مجله آنلاین فارسی ها با طرز تهیه سیر ترشی بسیار خوشمزه در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

سیر ترشی یکی از ترشی های مفید و پر طرفدار است که بیشتر در شمال کشور مرسوم است .

طرز تهیه سیر ترشی 7 1 طرز تهیه سیر ترشیطرز تهیه سیر ترشی

در ادامه با خواص سیر با ما همراه باشید .

می دانیم که سیر برای از بین بردن ویروس ها و میکروب کشی و درمان سرماخوذدگی بسیار مفید است .

با خوردن سیر سوخت و ساز بدن را افزایش می دهد  و به دلیل کاهش اشتها در لاغری و کاهش وزن عالی عمل می کند .

سیر فشار خون را به خوبی تنظیم می کند .

سیر همه میکروب های بدن را از بین می برد و سو هاضمه را نیز از بین می برد .

سیر به دلیل وجود آنتی اکسیدان در جلوگیری از چروک شدن پوست کمک می کند .

طرز تهیه سیر ترشی 9 طرز تهیه سیر ترشی

مواد مورد نیاز برای تهیه سیر ترشی

سرکه ۲ فنجان

پودر خردل ۱/۲ قاشق چایخوری

فلفل دلمه ای قرمز ۱ عدد

سیر پوست گرفته شده ۲۲۵ گرم

شکر ۱۵۰ گرم

دانه کرفس ۱/۲ قاشق چایخوری

آموزش تهیه سیر ترشی

برای راحتی کار می توانیم سیر خشک را از یک روز قبل بخیسانید تا خیلی راحت از پوستش جدا شود . و باید یک لایه پوست داشته باشد سیرها  و ریشه آن را هم می گیریم .

طرز تهیه سیر ترشی 5 طرز تهیه سیر ترشی

در ابتدا سیر های پوست گرفته شده را از هم جدا کنید به حالت حبه ای بگذارید .

حبه های سیر با فلفل دلمه ای که از قبل خرد شده را مخلوط می کنیم .

شکر و سرکه را درون یک ظرف می ریزیم  و روی حرارت متوسط گاز می گذاریم .دانه های کرفس و پودر خردل را می توانید در پارچه ای نازک یا کیسه ای بپیچیم  و درون ظرف اضافه می کنیم . وقتی سرکه جوش خورد تا زمان ۵ دقیقه می گذاریم خوب بجوشد .

طرز تهیه سیر ترشی 3 طرز تهیه سیر ترشی

سپس مخلوط فلفل و سیر را به مواد اضافه می کنیم و می گذاریم ب مدت ۵ دقیه بجوشد .

فلفل دلمه ای و سیر که با هم مخلوط کرده بودیم را در ظرف موردنظری که قرار است در آن ترشی ریخته شود می ریزیم .

و در آخر درب ظرف را محکم می بندیم و حدود ۴ هفته یا ۴۰ روز در جای سرد و خنک می گذاریم .

این ترشی هر چه بیشتر بماند سیر شیرین تر می شود .

امیدواریم از تهیه این ترشی خوشمزه لذت ببرید .

طرز تهیه سیر ترشی 1 طرز تهیه سیر ترشی

پیشنهاد می کنیم به سایر مطالب بخش مربا و ترشیجات سر بزنید .