طرز تهیه سیب زمینی تنوری شکم پر

طرز تهیه سیب زمینی تنوری شکم پر

هم اکنون در مجله آنلاین فارسی ها طرز تهیه سیب زمینی تنوری شکم پر بسیار خوشمزه و آسان پخت را برای شما کاربران گرامی آماده کرده ایم .

طرز تهیه سیب زمینی تنوری شکم پرطرز تهیه سیب زمینی تنوری شکم پر

مواد لازم

سیب زمینی بزرگ ۳ عدد

پنیر پیتزا رنده شده نصف پیمانه

کنسرو نخود فرنگی نصف پیمانه

خیار شور ۱ پیمانه

کالباس ۴ ورق

گوجه فرنگی ۱ پیمانه

کنسرو ذرت نصف پیمانه

سوسیس خرد شده و تفت داده شده ۱ پیمانه

سس کچاپ به مقدار لازم

سس مایونز به مقدار لازم

طرز تهیه

ابتدا فر را روی دمای ۲۰۰ درجه قرار میدهیم تا گرم شود .

پس از حدود ۱۵ دقیقه که فر گرم شد ، سیب زمینی ها را میشوییم و بعد داخل فوبل میپیچیم .

سپس سیب زمینی ها را در سینی فر میگذاریم و درون فر قرار میدهیم .

درجه فر را ۵۰ درجه افزایش میدهیم تا به ۲۵۰ درجه برسد .

به دلیل بزرگ بودن سیب زمینی ها ، حدودا یک ساعت و نیم زمان لازم است تا کامل پخته شوند .

برای اطمینان یافتن از پخته شدن آنها ، از روی فویل چاقویی را به داخل آن فرو میکنیم .

اگر سیب زمینی نرم بود یعنی پخته است در غیر این صورت میگذاریم بیشتر بپزد .

مواد لازم را برای پر کردن سیب زمینی ها خرد میکنیم .

وقتی که سیب زمینی ها هنوز داغ است آنها را برش میزنیم .

مراقب باشید که برش را تا آخر نزنید تا سیب زمینی شکل کاسه ای اش را حفظ کند .

سپس داخل سیب زمینی را مقداری با قاشق خالی میکنیم .

کمی نمک به آن میزنیم و یک قاشق پنیر پیتزا داخل آن میریزیم .

روی پنیر را با موادی که پیش تر خرد کرده ایم پر میکنیم .

در پایان سس مایونز و سس کچاپ هم اضافه میکنیم .

نوش جان !

همچنین در فارسی ها خواندن مطلب زیر را به شما کاربران گرامی پیشنهاد میکنیم :

طرز تهیه بستنی شکلاتی

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.