طرز تهیه سمنو خانگی

طرز تهیه سمنو خانگی

هم اکنون در مجله آنلاین فارسی ها با عنوان طرز تهیه سمنو خانگی در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

سمنو یکی از سین های سفره هفت سین است که همیشه بر سر سفره هفت سین گذاشته می شود .

سمنو یکی از خوراکی های بسیار خوشمزه و مقوی است که طرفداران بسیار یدارد .

سمنو در هر فصلی از سال تهیه می شود .

از خواص سمنو می توان به وجود کلسیم و پتاسیم و فسفر در آن اشاره کرد .

این خوراکی خوشمزه همچنین دارای آهن و یتامین های عالی برای خون سازی و تنظیم هورمون ها نیز دارد .

کالری آن بسیار پایین است و پروتئین قابل توجهی نیز دارد .

مواد لازم :

گندم : ۱ کیلو گرم

آرد گندم : ۴ کیلو گرم

بادام : به مقدار لازم

جوانه گندم : به مقدار لازم

طرز تهیه :

ایبتدا چند روز قبل از آماده کردن سمنو گندم های پاک شده را شسته و در ظرفی می ریزید و

در آن آب سرد می ریزید تا سطح کندم پوشیده شود .

حال دو روز زمان می دهید تا گندم جوانه بزند .

بعد از دوروز آن را خارج کرده و آب کشی کنید .

حالا در یک سینی پهن کرده و با پارچه روی آن را می پوشانیم و می گذاریم تا دو روز بماند .

بعد از دو روز که گندم جوانه سفید و یا نقره ای زد آن را برای سمنو استفاده می کنید .

س از تهیه جوانه ی گندم ، کل آنرا چرخ کنید داخل ظرفی بریزید و

به آن کمی آب اضافه بفرمایید و جوانه ی گندم چرخ شده را با آب مخلوط نمایید

از یک صافی رد کرده و موادی که روی صافی باقی می ماند را در دستانتان فشار دهید

تا عصاره و شیره ی آن کاملا خارج شود .

آرد را الک کنید و شیره را آرام آرام به آرد اضافه کنید .

حالا آن را خوب به هم بزنید طوری که آرد گلوله نشود .

حالا روی حرارت قرار می دهید و مدام هم می زنید .

زمانی که مواد به رنگ قهوه ای درآمد آب اضافه می کنید تا از حالت سفتی درآید .

زمانی که به غلظت رسید کمی پسته و یا فندوق را اضافه کرده و بگذارید سمنو جا بیفتد .

توجه کنید که سمنو باید مدام هم زده شود وگرنه سریع ته می گیرد .

طرز تهیه سمنو خانگی

طرز تهیه سمنو خانگی

این مطلب از دسته آشپزی سایت برای شما گردآوری شده است .

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.