طرز تهیه سمنو خانگی
هم اکنون در مجله آنلاین فارسی ها با عنوان طرز تهیه سمنو خانگی در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .
سمنو یکی از سین های سفره هفت سین است که همیشه بر سر سفره هفت سین گذاشته می شود .
سمنو یکی از خوراکی های بسیار خوشمزه و مقوی است که طرفداران بسیار یدارد .
سمنو در هر فصلی از سال تهیه می شود .
از خواص سمنو می توان به وجود کلسیم و پتاسیم و فسفر در آن اشاره کرد .
این خوراکی خوشمزه همچنین دارای آهن و یتامین های عالی برای خون سازی و تنظیم هورمون ها نیز دارد .
کالری آن بسیار پایین است و پروتئین قابل توجهی نیز دارد .
مواد لازم :
گندم : ۱ کیلو گرم
آرد گندم : ۴ کیلو گرم
بادام : به مقدار لازم
جوانه گندم : به مقدار لازم
طرز تهیه :
ایبتدا چند روز قبل از آماده کردن سمنو گندم های پاک شده را شسته و در ظرفی می ریزید و
در آن آب سرد می ریزید تا سطح کندم پوشیده شود .
حال دو روز زمان می دهید تا گندم جوانه بزند .
بعد از دوروز آن را خارج کرده و آب کشی کنید .
حالا در یک سینی پهن کرده و با پارچه روی آن را می پوشانیم و می گذاریم تا دو روز بماند .
بعد از دو روز که گندم جوانه سفید و یا نقره ای زد آن را برای سمنو استفاده می کنید .
س از تهیه جوانه ی گندم ، کل آنرا چرخ کنید داخل ظرفی بریزید و
به آن کمی آب اضافه بفرمایید و جوانه ی گندم چرخ شده را با آب مخلوط نمایید
از یک صافی رد کرده و موادی که روی صافی باقی می ماند را در دستانتان فشار دهید
تا عصاره و شیره ی آن کاملا خارج شود .
آرد را الک کنید و شیره را آرام آرام به آرد اضافه کنید .
حالا آن را خوب به هم بزنید طوری که آرد گلوله نشود .
حالا روی حرارت قرار می دهید و مدام هم می زنید .
زمانی که مواد به رنگ قهوه ای درآمد آب اضافه می کنید تا از حالت سفتی درآید .
زمانی که به غلظت رسید کمی پسته و یا فندوق را اضافه کرده و بگذارید سمنو جا بیفتد .
توجه کنید که سمنو باید مدام هم زده شود وگرنه سریع ته می گیرد .
طرز تهیه سمنو خانگی
این مطلب از دسته آشپزی سایت برای شما گردآوری شده است .