طرز تهیه سمبوسه با نان لواش

هم اکنون در مجله آشپزی فارسی ها با عنوان طرز تهیه سمبوسه با نان لواش در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

سمبوسه یک غذای بسیار خوشمزه و ساده است که به راحتی می توان آن را در منزل درست کرد .

سمبوسه در ایران یکی از غذاهای بسیار پرطرفدار است .

در ادامه شما را با نحوه پخت سمبوسه آشنا می کنیم .

طرز تهیه سمبوسه با نان لواش 1 طرز تهیه سمبوسه با نان لواش

طرز تهیه سمبوسه با نان لواش

همچنین در آخر این مطلب نحوه پیچیدن سمبوسه به صورت مثلثی با نان را برای شما گردآوری کرده ایم .

با ما همراه باشید .

مواد لازم برای سمبوسه

سیب زمینی آب پز ۳ عدد

نان لواش ۶ عدد

پیاز ۱ عدد

گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم

جعفری خرد شده ۳ قاشق غذاخوری

زردچوبه ، فلفل و نمک به مقدار لازم

در صورت دلخواه می توانید در سمبوسه از رب گوجه فرنگی ، قارچ و تخم گشنیز نیز استفاده کنید .

طرز پخت سمبوسه

در ابتدا پیاز را رنده کرده و به همراه مقداری روغن تفت دهید .

گوشت چرخ کرده را به همراه زردچوبه ، فلفل و نمک در داخل قابلمه ریخته و با حرارت ملایم بپزید .

سیب زمینی های آب پز شده را له کرده سپس به گوشت چرخ کرده اضافه کنید .

حالا جعفری خرد شده و نمک را در داخل قابلمه ریخته و با همدیگر مخلوط کنید .

حالا مواد اصلی سمبوسه آماده شده است .

نان لواش یکی از مواد بسیار لازم و ضروری برای تهیه سمبوسه است .

مقادیر گفته شده برای تهیه سمبوسه برای ۶ عدد نان لواش کافیست .

در ابتدا نان ها را به صورت نوارهای ۱۰ سانتی متری برش دهید .

مواد لازم برای تهیه سمبوسه را که از قبل آماده کردیم با استفاده از قاشق در گوشه ی نان ریخته و آن را مطابق عکس برمیگردانیم .

قسمت پایین آن را با انگشت برگ برگردانید و مطابق شکل تا بزنید تا سمبوسه شکل مثلثی به خود بگیرد .

این کار باعث می شود هنگام سرو سمبوسه محتویات آن خارج نشود .

طرز تهیه سمبوسه با نان لواش 2 طرز تهیه سمبوسه با نان لواش

پس از اینکه سمبوسه را پیچیدید کافیست آنها را در داخل روغن سرخ کرده و بر روی یک دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن آن به صورت کامل گرفته شود .

حالا می‌توانید سمبوسه را در داخل ظرف چیده و آنها را با سبزیجات ، گوجه و لیمو ترش تزیین کنید .

پیشنهاد می کنیم به سایر مطالب بخش غذاهای ایرانی سر بزنید .