طرز تهیه سمبوسه ایرانی

طرز تهیه سمبوسه ایرانی

هم اکنون در مجله آنلاین فارسی ها طرز تهیه سمبوسه بسیار خوشمزه ایرانی را برای شما کاربران گرامی آماده کرده ایم .

مدت زمان اماده سازی این غذا ۷۵ دقیقه است .

امیدواریم موردپسند شما عزیزان قرار بگیرد .

در ادامه قسمت آشپزی فارسی ها با ما همراه باشید .

طرز تهیه سمبوسه ایرانی

طرز تهیه سمبوسه ایرانی

مواد لازم :

گوشت چرخ کرده ۳۵۰ گرم

تره خرد شده به مقدار لازم

نان لواش ۴ عدد

سیب زمینی متوسط ۳ عدد

پیاز متوسط ۱ عدد

قارچ خرد شده ۶ عدد

روغن سرخ کردنی به مقدار لازم

پنیر موزارلا به مقدار لازم

ادویه ، فلفل ، آویشن ، کاری ، زردچوبه

طرز تهیه :

برای شروع سیب زمینی ها را در آب بژزید سپس پوست آنها را بگیرید .

دقت کنید که سیب زمینی ها به مقدار لازم نرم و آب پز شوند .

سپس با گوشتکوب آنها را له کنید تا مثل پوره شود .

در یک ماهیتابه دیگر گوشت را به همراه ادویه ها و قارچ ها سرخ کنید .

حالا تره خرد شده را اضافه کنید .

سپس سیب زمینی ها را اضافه کنید و تفت دهید .

نان لواش ها را بصورت نواری ببرید و در داخل آن پنیر و مواد را بریزید .

سپس نان را به شکل مثلثی ببندید .

حالا سمبوسه ها را در داخل روغن سرخ کنید .

نوش جان !

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.