طرز تهیه سالاد فصل

همینک در مجله آنلاین فارسی ها با عنوان طرز تهیه سالاد فصل در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

سالاد غذایی است که همراه غذای اصلی یا قبل از غذا که به عنوان پیش غذا  مصرف می شود .

سالادها معمولا با سبزیجات خام تهیه می شوند .

طرز تهیه سالاد فصل 1 طرز تهیه سالاد فصل

طرز تهیه سالاد فصل

بیش از ۲هزار سال پیش ، ایرانیان ب روی سبزیجات روغن و سرکه می ریختند  و در قرون وسطی به دلیل اینکه مردم در زمستان ترشی سبزیجات و گوشت نمکی می خوردند با رسیدن فصل بهار سبزیجات تازه را بیشتر مصرف می کردند .

در واقع سالاد خام و چه پخته دارای مواد مغذی ، املاح و ویتامین ها هستند که برای سلامتی بسیار مفید است .

بیشترین سالادهای رایج در ایران شامل : سالاد فصل ، سالاد کلم ، سالاد ماکارونی ، سالاد شیرازی و سالاد الویه است .

طرز تهیه سالاد فصل 2 طرز تهیه سالاد فصل

سالادها را بیشتر با انواع سس ها تزیین می کنند و طعم و مزه منحصر به فردی به خود می گیرد .

مانند سس فرانسوی ، سس هزار جزیره ، روغن زیتون  و…

مواد لازم برای تهیه سالاد فصل

هویج متوسط ۲ عدد

کاهو ۱ بوته

گوجه فرنگی متوسط ۲ عدد

کلم برگ سفید ۱ عدد

کلم برگ قرمز ۱عدد

آبلیمو به مقدار نیاز

روغن زیتون به مقدار نیاز

سس مایونز ۴ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل سیاه به مقدار نیاز

طرز تهیه سالاد فصل 4 طرز تهیه سالاد فصل

آموزش تهیه سالاد فصل

در ابتدای کار کاهو و خیار و گوجه را بخوبی شسته  و خشک می کنیم .

صبر می کنیم تا خوب کاهو خشک شود تا این زمان خیارها را پوست می گیریم و به مربع شکل یا حلقه برش میزنیم.

گوجه ها را نیز به همین ترتیب برش می زنیم .

هویج را پوست می گیریم  و آنها را رنده می کنیم .

سپس کلم برگ قرمز و سفید را به صورت جداگانه خلالی خرد یا به صورت نوارهی باریک برش می زنیم .

و حالا برای چیدن سالاد بستگی به سلیقه خودتان دارد که چطور می خواهید این سالاد فصل را تزیین کنید .

در آخر سس مایونز را با نمک و فلفل و آبلیمو وروغن زیتون مخلوط می کنیم و آن را با سالاد خوشمزه سرو می کنیم .

طرز تهیه سالاد فصل طرز تهیه سالاد فصل

پیشنهاد می کنیم به سایر مطالب بخش سالاد حتما سر بزنید .