طرز تهیه رولت مرغ

هم اکنون در مجله آشپزی فارسی ها با عنوان طرز تهیه رولت مرغ در خدمت شما کاربران محترم هستیم .

در این مطلب برای شما عزیزان طرز پخت رولت مرغ یک غذای بسیار خوشمزه و لذیذ را آماده کرده ایم .

طرز تهیه رولت مرغ طرز تهیه رولت مرغ

طرز تهیه رولت مرغ

زمان آماده سازی و پخت این غذا حدود ۹۰ دقیقه طول می کشد .

مقادیر گفته شده برای ۴ نفر مناسب است .

مواد لازم برای رولت مرغ

سینه مرغ ۱ عدد

آب گوجه فرنگی ۲ لیوان

روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری

هویج ۲ عدد

سبزی گشنیز ، ترخون ، جعفری ، شوید و ریحان خرد شده ۶ قاشق غذاخوری

پیاز درشت ۱ عدد

آبلیمو ۵ قاشق

دارچین ، فلفل قرمز ، فلفل سیاه ، زردچوبه و نمک به مقدار لازم

طرز پخت رولت مرغ

ابتدا سینه مرغ را به دو تکه از سمت استخوان جناغ به سمت طرفین با کارد از قسمت استخوان جدا کنید .

دقت کنید که در هنگام تکه کردن مرغ ، تکه ها آسیب نبینند .

حالا به کمک کارد هر تکه را باز کرده تا به یک تکه پهن تبدیل شود .

پیاز را رنده کرده و به همراه نمک ، آبلیمو ، روغن زیتون و زردچوبه به تکه های مرغ اضافه کنید .

همه قسمت های تکه های مرغ باید به مواد آغشته شوند .

حالا ظرف حاوی مرغ و مواد آن را به مدت چند ساعت در داخل یخچال قرار دهید .

هویج ها را درسته بپزید .

مرغ را به صورتیکه زیر و روی آن پوشیده شود داخل یک سلوفون یا نایلکس قرار داده و با یک گوشت کوب به آن ضربه بزنید .

سپس مرغ ها را از داخل نایلکس بیرون آورده و آنها را کف یک سینی پهن نمایید .

بر روی آن زردچوبه ، فلفل ، نمک و دارچین بپاشید .

سپس یک لایه سبزی خرد شده ریخته و بعد هویج را بر روی آنها قرار دهید .

حالا لبه مرغ را روی هم قرار داده و برای جلوگیری از جدا شدن آنها ، یک نخ سفید و تمیز دور آن بپیچید .

رولت ها را در داخل یک ظرف گذاشته و در آخر نمک ، زردچوبه و آب گوجه فرنگی را بر روی آن بریزید .

سپس بر روی یک حرارت ملایم قرار دهید .

پس از اینکه رولت مرغ پخته شد ، نخ ها را باز کرده ، آنها را برش داده و در داخل دیس بچینید .

نوش جان !

این مطلب به بخش غذاهای خارجی سایت اختصاص دارد .