طرز تهیه رولت مرغ پنیری با قارچ

طرز تهیه رولت مرغ پنیری با قارچ

هم اکنون در آشپزی مجله فارسی ها طرز تهیه رولت مرغ پنیری با قارچ بسیار لذیذ و خوشمزه را برای شما عزیزان آماده کرده ایم .

طرز تهیه رولت مرغ پنیری با قارچ

طرز تهیه رولت مرغ پنیری با قارچ

مدت زمان آماده سازی و پخت این غذای خوشمزه ۲ ساعت می باشد .

مقدادیر زیر برای ۳ نفر مناسب می باشد .

مواد لازم :

فیله مرغ ۶ تکه

پودر سیر ۱ قاشق مربا خوری

سیر ۳ حبه

قارچ خرد شده ۱ لیوان

پیاز ۲ عدد

آب پیاز ۱ پیمانه

فلفل دلمه ای ۱ عدد

زرده تخم مرغ ۱ عدد

برگ بو ۴ عدد

آبلیمو ۱ قاشق غذاخوری

کرفس به مقدار لازم

پنیر پیتزا ، نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه :

فر را روی دمای ۱۸۰ تا ۲۰۰ درجه تنظیم کنید تا کاملا داغ شود .

فیله های مرغ را در داخل یک ظرف دردار قرار داده و داخل آن ۲ عدد سیر ، پودر سیر ، برگ بو ، آب پیاز ، آبلیمو ، هویج ، فلفل دلمه ای ، فلفل و نمک بریزید .

مواد داخل ظرف را خوب مخلوط کرده ، در آن را بسته و ۱ ساعت در یخچال قرار دهید .

مقداری روغن داخل یک تابه بریزید و پیاز و سیر رنده شده را در داخل آن تفت دهید تا طلایی شود .

سپس به آنها قارچ خرد شده را اضافه کرده و تفت دهید .

پس از اینکه آب اضافی آن گرفته شد بگذارید سرد شود .

سطح کار را با مقداری روغن چرب کرده و سینه مرغ را بر روی آن قرار دهید .

حالا نمک و فلفل را روی آن بپاشید .

حالا مخلوط پیاز ، سیر و قارچ که سرد شده است بر روی مرغ بریزید .

حالا بر روی آنها پنیر پیتزا را اضافه کنید .

در آخر سینه مرغ را رول کرده و با یک خلال چوبی آن را محکم کنید .

برای همه مرغ ها این کار را تکرار کنید و در داخل سینی فر قرار دهید .

روی رولت مرغ ها را زعفران ، زرده تخم مرغ و درصورت دلخواه کنجد بریزید .

۴۰ تا ۶۰ دقیقه برای پخت آن کافیست .

همچنین می توانید رولت را در داخل یک تابه سرخ کنید .

نوش جان !

همچنین در فارسی ها طرز تهیه کباب بره با نعناع و گوجه فرنگی را به شما عزیزان پیشنهاد می کنیم .

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.