طرز تهیه رولت مرغ پنیری با قارچ
هم اکنون در آشپزی مجله فارسی ها طرز تهیه رولت مرغ پنیری با قارچ بسیار لذیذ و خوشمزه را برای شما عزیزان آماده کرده ایم .
طرز تهیه رولت مرغ پنیری با قارچ
مدت زمان آماده سازی و پخت این غذای خوشمزه ۲ ساعت می باشد .
مقدادیر زیر برای ۳ نفر مناسب می باشد .
مواد لازم :
فیله مرغ ۶ تکه
پودر سیر ۱ قاشق مربا خوری
سیر ۳ حبه
قارچ خرد شده ۱ لیوان
پیاز ۲ عدد
آب پیاز ۱ پیمانه
فلفل دلمه ای ۱ عدد
زرده تخم مرغ ۱ عدد
برگ بو ۴ عدد
آبلیمو ۱ قاشق غذاخوری
کرفس به مقدار لازم
پنیر پیتزا ، نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه :
فر را روی دمای ۱۸۰ تا ۲۰۰ درجه تنظیم کنید تا کاملا داغ شود .
فیله های مرغ را در داخل یک ظرف دردار قرار داده و داخل آن ۲ عدد سیر ، پودر سیر ، برگ بو ، آب پیاز ، آبلیمو ، هویج ، فلفل دلمه ای ، فلفل و نمک بریزید .
مواد داخل ظرف را خوب مخلوط کرده ، در آن را بسته و ۱ ساعت در یخچال قرار دهید .
مقداری روغن داخل یک تابه بریزید و پیاز و سیر رنده شده را در داخل آن تفت دهید تا طلایی شود .
سپس به آنها قارچ خرد شده را اضافه کرده و تفت دهید .
پس از اینکه آب اضافی آن گرفته شد بگذارید سرد شود .
سطح کار را با مقداری روغن چرب کرده و سینه مرغ را بر روی آن قرار دهید .
حالا نمک و فلفل را روی آن بپاشید .
حالا مخلوط پیاز ، سیر و قارچ که سرد شده است بر روی مرغ بریزید .
حالا بر روی آنها پنیر پیتزا را اضافه کنید .
در آخر سینه مرغ را رول کرده و با یک خلال چوبی آن را محکم کنید .
برای همه مرغ ها این کار را تکرار کنید و در داخل سینی فر قرار دهید .
روی رولت مرغ ها را زعفران ، زرده تخم مرغ و درصورت دلخواه کنجد بریزید .
۴۰ تا ۶۰ دقیقه برای پخت آن کافیست .
همچنین می توانید رولت را در داخل یک تابه سرخ کنید .
نوش جان !
همچنین در فارسی ها طرز تهیه کباب بره با نعناع و گوجه فرنگی را به شما عزیزان پیشنهاد می کنیم .