طرز تهیه ذرت مکزیکی با پنیر پیتزا

طرز تهیه ذرت مکزیکی با پنیر پیتزا

هم اکنون در مجله آنلاین فارسی ها با عنوان طرز تهیه ذرت مکزیکی با پنیر پیتزا در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

یکی از دسرهایی که بیشتر در زمستان استفاده می شود و خواهان بسیاری دارد

ذرت مکزیکی می باشد .

این دسر گرم است و می تواند انتخاب خوبی برای دورهمی های شما باشد .

این دسر گرم به روش های مختلفی تهیه می شود

ما در این مطلب نحوه درست کردن ذرت مکزیکی با پنیر پیتزا را ارائه می دهیم .

مواد لازم :

ادویه : به مقدار لازم

سس مایونز : ۲ قاشق غذاخوری

کنسرو ذرت : ۱ عدد

کره : ۱۰ گرم

پنیر پیتزا : ۵۰ گرم

آب لیمو : ۲ قاشق غذاخوری

قارچ : ۶ عدد

طرز تهیه :

ابتدا قارچ را به مدت ۲ الی ۳ دقیقه بجوشانید .

سعی کنید خام استفاده نکنید و در صورت پخت زیاد در آب چوش نماند زیرا سیاه می شود .

بعد از ۲ الی ۳ دقیقه قارچ ها را در بیاورید و بگذارید سرد شود .

سپس آن را خرد کنید .

حالا یک ظرف مناسب آورده و س مایونز رات داخل آن بریزید .

سپس ادویه ها را داخل آن بریزید آنقدر آن را هم بزنید که ادویه به خرد سس رود .

حالا آب لیمو را اضافه کنید .

برای ادویه بهتر است از فلفل ، پودر سیر ، نمک ، فلفل قرمز و پودر آویشن استفاده شود .

حالا کنسرو ذرت را داخل ظرفی می ریزید .

و حرارت می دهید و کره را به آن اضافه کنید .

حالا منتظر باشید تا آب آن کشیده شود .

بعد از اتمام آب ذرت قارچ ها را اضافه می کنید و بعد از آن سس را اضافه می کنید .

در مرحله آخر نیز پنیر را اضافه کرده و صبر کنید تا آب شوند .

کار شما تمام شد و ذرت مکزیکی شما آماده سرو است . نوش جان

طرز تهیه ذرت مکزیکی با پنیر پیتزا

طرز تهیه ذرت مکزیکی با پنیر پیتزا

این مطلب از دسته آشپزی سایت برای شما گردآوری شده است .

فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.