طرز تهیه دسر شکلاتی فندق و بادام تست

طرز تهیه دسر شکلاتی فندق و بادام تست

همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب”طرز تهیه دسر شکلاتی فندق و بادام تست  ” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

 

دسرکافی شاپ خانگی

شکر – ۱۵۰ گرم
خامه صبحانه – ۲۰۰ گرم
شکلات تخته ای- ۱۵۰ گرم
تخم مرغ – ۴ عدد
شیر – ۵۰۰ گرم
ژلاتین- ۲ قاشق غذاخوری
آب سرد – یک چهارم پیمانه
خامه قنادی – ۱۰۰ گرم
فندق تست – ۱۰۰ گرم
بادام درختی تست – برای تزیین

زرده تخم مرغ را همراه شکر با همزن برقی می زنیم تا کاملا سفید وحجم دار شود.

سپس شیر نیمه گرم وشکلات بن ماری اضافه می کنیم وروی شعله قرار می دهیم حدود ۵ دقیقه ومدام هم می زنیم .
از روی حرارت برمی داریم، فندق کوبیده شده وژلاتین را که با آب سرد بن ماری کردیم به آن اضافه می کنیم .
وقتی مواد خنک شد خامه صبحانه را می افزاییم خوب هم می زنیم تا یکدست شود. در ظرف دسر می ریزیم وبه مدت ۸ تا ۱۰ ساعت در یخچال قرار می دهیم .
دسررا در ظرف اصلی برمی گردانیم وبا خامه قنادی وبادام درختی تست تزیین می کنیم .

نویسنده : سید جواد غفوریان |سرآشپز بین المللی،خراسان

فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.