طرز تهیه دسر رنگینک

طرز تهیه دسر رنگینک

همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب” طرز تهیه دسر رنگینک” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

مواد لازم برای ۶ نفر

خرما – یک کیلوگرم
آرد گندم- نیم کیلوگرم
مغز گردو – ۳۰۰ گرم
پودرقند – یک فنجان
کره – ۲۵۰ گرم
دارچین – دو قاشق مرباخوری
پسته چرخ شده – نصف پیمانه

ابتدا هسته های خرما را پس از شستن، خارج کنید و درون آن ها، مغز گردو قرار دهید، در دیس یک ردیف خرما بچینید

 

سپس آرد و روغن را طوری تفت بدهید که کاملا طلایی شود، پس از این‌که خنک شد نصف آن را روی خرماها ریخته و کمی پودرقند روی آن بپاشید و دوباره یک ردیف خرمای آماده شده را روی آن بچینید و بقیه آرد سرخ شده را روی خرماها بریزید. باقی مانده پودرقند و دارچین را روی آن بریزید، می توانید سطح رنگینک را با دارچین، پودرپسته، خلال بادام و پسته تزیین کنید.( می توانید کمی ارده روی خرما ها بریزید.)

منبع،خراسان

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.