طرز تهیه دست پیچ کرمانشاهی؛ یک کوفته محلی لذیذ

طرز تهیه دست پیچ کرمانشاهی؛ یک کوفته محلی لذیذ

همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب”طرز تهیه دست پیچ کرمانشاهی؛ یک کوفته محلی لذیذ” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

غذای اصلی
مواد لازم برای ۵ تا ۶ نفر
نخود پخته و له شده – ۵ لیوان و نیم
گوشت دو بار چرخ شده – ۶۰۰ گرم
تخم مرغ – ۲ عدد
پیاز رنده شده – یک عدد بزرگ
آرد نخودچی – ۲ قاشق سوپ‌خوری
نمک، فلفل، زردچوبه و آویشن – به میزان لازم
روغن – به میزان لازم
آب لیمو – ۲ قاشق غذاخوری
رب گوجه – ۲ قاشق غذاخوری
مواد لازم برای داخل :
مغز گردو، کشمش، پیاز داغ و برگه آلو – به میزان لازم

۱. ابتدا مواد دست پیچ را با هم مخلوط کنید.
۲. گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده، تخم مرغ، نخود پخته و له شده ، آرد نخود چی و مقداری نمک و فلفل با هم مخلوط کنید و خوب ورز دهید.
۳. مایه گوشت را در دستتان به صورت لوله‌ای فرم دهید و مقداری از مواد داخل دست پیچ را داخل آن قرار دهید.
۴. سپس دست پیچ های آماده شده را داخل ماهیتابه‌ای گود بچینید.
۵. داخل ماهیتابه، نصف لیوان آب، آب لیمو، رب گوجه فرنگی و مقداری نمک ، فلفل و آویشن اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید و در تابه را ببندید تا به مدت یک ربع مواد گوشت پخته شوند.
۶. دست پیچ‌های پخته شده را در ظرف مد نظرتان بریزید و با ترشی یا هر چیز دیگری که دوست داشتید سرو کنید.

منبع،خراسان

فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.