طرز تهیه خورش کنگر با گوشت

طرز تهیه خورش کنگر با گوشت

در ادامه این مطلب از آشپزی فارسی ها طرز تهیه خورش کنگر با گوشت را برای شما عزیزان آماده کرده ایم .

خورش کنگر یکی از غذاهای محبوب و خوشمزه ایرانی می باشد .

طرز تهیه خورش کنگر با گوشت

طرز تهیه خورش کنگر با گوشت

این غذای خوشمزه همچنین خواص بسیار زیاد و مفیدی برای بدن دارد .

مدت زمان آماده سازی و پخت آن ۲ ساعت می باشد .

مقادیر زیر برای ۴ نفر می باشند .

مواد لازم :

گوشت نیم کیلو

پیاز ۱ عدد

کنگر ۱ کیلوگرم

آب غوره ۲ قاشق غذاخوری

رب گوجه ۱ قاشق سوپ خوری

روغن ، فلفل سیاه ، زردچوبه و نمک به مقدار لازم

طرز تهیه :

ابتدا پیاز را خرد کنید .

گوشت را به اندازه دلخواه برای خورش خرد کنید .

تیغ های کنگرها را جدا کرده و خرد کنید .

در یک قابلمه مقداری روغن ریخته و پیاز را در آن تفت دهید .

گوشت را در قابلمه ریخته و تا تغییر رنگ دادن آنها تفت دهید .

چند لیوان آب در قابلمه ریخته و در قابلمه را ببندید .

صبر کنید تا گوشت روی حرارت پایین به خوبی پخته شود .

در یک ماهیتابه مقداری روغن ریخته و کنگرها را در آن تفت دهید .

سپس کنگرها را در داخل قابلمه بریزید .

در آخر فلفل سیاه ، زدرچوبه ، آب غوره ، رب گوجه و نمک ها را اضافه کنید .

حالا صبر کنید تا خورش جا بیفتد .

با برنج میل کنید .

نوش جان !

همچنین در فارسی ها طرز تهیه خورش قیمه را بخوانید .

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.