طرز تهیه خورش کنگر با گوشت

در ادامه این مطلب از آشپزی فارسی ها طرز تهیه خورش کنگر با گوشت را برای شما عزیزان آماده کرده ایم .

خورش کنگر یکی از غذاهای محبوب و خوشمزه ایرانی می باشد .

طرز تهیه خورش کنگر با گوشت طرز تهیه خورش کنگر با گوشت

طرز تهیه خورش کنگر با گوشت

این غذای خوشمزه همچنین خواص بسیار زیاد و مفیدی برای بدن دارد .

مدت زمان آماده سازی و پخت آن ۲ ساعت می باشد .

مقادیر زیر برای ۴ نفر می باشند .

مواد لازم :

گوشت نیم کیلو

پیاز ۱ عدد

کنگر ۱ کیلوگرم

آب غوره ۲ قاشق غذاخوری

رب گوجه ۱ قاشق سوپ خوری

روغن ، فلفل سیاه ، زردچوبه و نمک به مقدار لازم

طرز تهیه :

ابتدا پیاز را خرد کنید .

گوشت را به اندازه دلخواه برای خورش خرد کنید .

تیغ های کنگرها را جدا کرده و خرد کنید .

در یک قابلمه مقداری روغن ریخته و پیاز را در آن تفت دهید .

گوشت را در قابلمه ریخته و تا تغییر رنگ دادن آنها تفت دهید .

چند لیوان آب در قابلمه ریخته و در قابلمه را ببندید .

صبر کنید تا گوشت روی حرارت پایین به خوبی پخته شود .

در یک ماهیتابه مقداری روغن ریخته و کنگرها را در آن تفت دهید .

سپس کنگرها را در داخل قابلمه بریزید .

در آخر فلفل سیاه ، زدرچوبه ، آب غوره ، رب گوجه و نمک ها را اضافه کنید .

حالا صبر کنید تا خورش جا بیفتد .

با برنج میل کنید .

نوش جان !

همچنین در فارسی ها طرز تهیه خورش قیمه را بخوانید .