طرز تهیه خورش کنگر با گوشت
در ادامه این مطلب از آشپزی فارسی ها طرز تهیه خورش کنگر با گوشت را برای شما عزیزان آماده کرده ایم .
خورش کنگر یکی از غذاهای محبوب و خوشمزه ایرانی می باشد .
طرز تهیه خورش کنگر با گوشت
این غذای خوشمزه همچنین خواص بسیار زیاد و مفیدی برای بدن دارد .
مدت زمان آماده سازی و پخت آن ۲ ساعت می باشد .
مقادیر زیر برای ۴ نفر می باشند .
مواد لازم :
گوشت نیم کیلو
پیاز ۱ عدد
کنگر ۱ کیلوگرم
آب غوره ۲ قاشق غذاخوری
رب گوجه ۱ قاشق سوپ خوری
روغن ، فلفل سیاه ، زردچوبه و نمک به مقدار لازم
طرز تهیه :
ابتدا پیاز را خرد کنید .
گوشت را به اندازه دلخواه برای خورش خرد کنید .
تیغ های کنگرها را جدا کرده و خرد کنید .
در یک قابلمه مقداری روغن ریخته و پیاز را در آن تفت دهید .
گوشت را در قابلمه ریخته و تا تغییر رنگ دادن آنها تفت دهید .
چند لیوان آب در قابلمه ریخته و در قابلمه را ببندید .
صبر کنید تا گوشت روی حرارت پایین به خوبی پخته شود .
در یک ماهیتابه مقداری روغن ریخته و کنگرها را در آن تفت دهید .
سپس کنگرها را در داخل قابلمه بریزید .
در آخر فلفل سیاه ، زدرچوبه ، آب غوره ، رب گوجه و نمک ها را اضافه کنید .
حالا صبر کنید تا خورش جا بیفتد .
با برنج میل کنید .
نوش جان !
همچنین در فارسی ها طرز تهیه خورش قیمه را بخوانید .