طرز تهیه خورش قیمه مجلسی

طرز تهیه خورش قیمه مجلسی

در ادامه این مطلب از مجله آنلاین فارسی ها طرز پخت خورش قیمه مجلسی را برای شما کاربران گرامی آماده کرده ایم .

خورش قیمه یکی از غذاهای ایرانی خوشمزه و بسیار لذیذ می باشد .

طرز تهیه خورش قیمه مجلسی

طرز تهیه خورش قیمه مجلسی

شما عزیزان می توانید در مهمانی ها و جشن های خود این غذای خوشمزه را درست کنید .

امیدواریم موردپسند شما کاربران گرامی قرار گرفته باشد .

مدت زمان آماده سازی و پخت این غذا ۱۴۰ دقیقه می باشد .

مقادیر زیر برای مصرف ۴ نفر می باشد .

مواد لازم :

گوشت گوسفندی نیم کیلوگرم

پیاز ۱ عدد

لپه ۱ لیوان

سیب زمینی ۱ عدد

لیمو عمانی ۴ یا ۵ عدد

رب گوجه ۱ قاشق غذاخوری

روغن ، نمک ، زردچوبه و دارچین به مقدار لازم

طرز تهیه :

پیاز را خرد کرده و به همراه زردچوبه در قابلمه تفت دهید .

برای جلوگیری از وا رفتن لپه آن را در روغن تفت دهید .

در ادامه گوشت را به همراه لپه در داخل قابلمه بریزید .

۲ لیوان آب هم به آنها اضافه کنید .

پس از گذشت ۱ ساعت لیمو عمانی ، رب و نمک را در قابلمه بریزید .

یک ساعت دیگر صبر کنید تا خورش جا بیفتد .

در آخر سیب زمینی را بصورت خلالی خرد کرده و در روغن سرخ کنید .

پس از کشیدن خورش در یک ظرف سیب زمینی ها را اضافه کنید .

خورش قیمه آماده شد .

نوش جان !

هم چنین در فارسی ها خواندن طرز تهیه خورش قورمه سبزی را به شما کاربران عزیز پیشنهاد می کنیم .

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.