طرز تهیه خورش قیمه مجلسی

در ادامه این مطلب از مجله آنلاین فارسی ها طرز پخت خورش قیمه مجلسی را برای شما کاربران گرامی آماده کرده ایم .

خورش قیمه یکی از غذاهای ایرانی خوشمزه و بسیار لذیذ می باشد .

طرز تهیه خورش قیمه مجلسی طرز تهیه خورش قیمه مجلسی

طرز تهیه خورش قیمه مجلسی

شما عزیزان می توانید در مهمانی ها و جشن های خود این غذای خوشمزه را درست کنید .

امیدواریم موردپسند شما کاربران گرامی قرار گرفته باشد .

مدت زمان آماده سازی و پخت این غذا ۱۴۰ دقیقه می باشد .

مقادیر زیر برای مصرف ۴ نفر می باشد .

مواد لازم :

گوشت گوسفندی نیم کیلوگرم

پیاز ۱ عدد

لپه ۱ لیوان

سیب زمینی ۱ عدد

لیمو عمانی ۴ یا ۵ عدد

رب گوجه ۱ قاشق غذاخوری

روغن ، نمک ، زردچوبه و دارچین به مقدار لازم

طرز تهیه :

پیاز را خرد کرده و به همراه زردچوبه در قابلمه تفت دهید .

برای جلوگیری از وا رفتن لپه آن را در روغن تفت دهید .

در ادامه گوشت را به همراه لپه در داخل قابلمه بریزید .

۲ لیوان آب هم به آنها اضافه کنید .

پس از گذشت ۱ ساعت لیمو عمانی ، رب و نمک را در قابلمه بریزید .

یک ساعت دیگر صبر کنید تا خورش جا بیفتد .

در آخر سیب زمینی را بصورت خلالی خرد کرده و در روغن سرخ کنید .

پس از کشیدن خورش در یک ظرف سیب زمینی ها را اضافه کنید .

خورش قیمه آماده شد .

نوش جان !

هم چنین در فارسی ها خواندن طرز تهیه خورش قورمه سبزی را به شما کاربران عزیز پیشنهاد می کنیم .