طرز تهیه خورش قیمه مجلسی
در ادامه این مطلب از مجله آنلاین فارسی ها طرز پخت خورش قیمه مجلسی را برای شما کاربران گرامی آماده کرده ایم .
خورش قیمه یکی از غذاهای ایرانی خوشمزه و بسیار لذیذ می باشد .
طرز تهیه خورش قیمه مجلسی
شما عزیزان می توانید در مهمانی ها و جشن های خود این غذای خوشمزه را درست کنید .
امیدواریم موردپسند شما کاربران گرامی قرار گرفته باشد .
مدت زمان آماده سازی و پخت این غذا ۱۴۰ دقیقه می باشد .
مقادیر زیر برای مصرف ۴ نفر می باشد .
مواد لازم :
گوشت گوسفندی نیم کیلوگرم
پیاز ۱ عدد
لپه ۱ لیوان
سیب زمینی ۱ عدد
لیمو عمانی ۴ یا ۵ عدد
رب گوجه ۱ قاشق غذاخوری
روغن ، نمک ، زردچوبه و دارچین به مقدار لازم
طرز تهیه :
پیاز را خرد کرده و به همراه زردچوبه در قابلمه تفت دهید .
برای جلوگیری از وا رفتن لپه آن را در روغن تفت دهید .
در ادامه گوشت را به همراه لپه در داخل قابلمه بریزید .
۲ لیوان آب هم به آنها اضافه کنید .
پس از گذشت ۱ ساعت لیمو عمانی ، رب و نمک را در قابلمه بریزید .
یک ساعت دیگر صبر کنید تا خورش جا بیفتد .
در آخر سیب زمینی را بصورت خلالی خرد کرده و در روغن سرخ کنید .
پس از کشیدن خورش در یک ظرف سیب زمینی ها را اضافه کنید .
خورش قیمه آماده شد .
نوش جان !
هم چنین در فارسی ها خواندن طرز تهیه خورش قورمه سبزی را به شما کاربران عزیز پیشنهاد می کنیم .