طرز تهیه خورش قورمه سبزی مجلسی

هم اکنون در مجله آنلاین فارسی ها طرز پخت خورش قورمه سبزی مجلسی بسیار لذیذ و خوشمزه را برای شما کاربران گرامی آماده کرده ایم .

خورش قورمه سبزی یکی از محبوب ترین و خوشمزه ترین غذاهای ایرانی می باشد .

طرز تهیه خورش قورمه سبزی مجلسی طرز تهیه خورش قورمه سبزی مجلسی

طرز تهیه خورش قورمه سبزی مجلسی

این غذا علاوه بر طعم لذیذ بوی بسیار مطبوعی هم دارد .

سعی کنید برای لذیذترین شدن آن از سبزی تازه استفاده کنید .

خورش قورمه سبزی هرچه بیشتر جا بیفتد خوشمزه تر می شود .

مدت زمان آماده سازی و پختن این خورش خوشمزه حدود ۵ ساعت می باشد .

دقت کنید که مقادیر زیر برای مصرف ۴ نفر می باشند .

مواد لازم :

سبزی قرمه ۳ کیلو گرم

گوشت گوسفندی نیم کیلو گرم

پیاز ۱ عدد

لیمو عمانی ۴ یا ۵ عدد

آب غوره ۲ قاشق سوپ خوری

لوبیا چیتی ۱ لیوان

روغن به مقدار لازم

نمک و زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه :

هنگام پاک کردن سبزی ساقه های بلند آن را جدا کنید تا خورش طعم آش ندهد .

سبزی را پس از شستن و آب کشی ، خرد کنید .

سبزی های خرد شده را با مقداری روغن سرخ کنید .

برای اینکه خاصیت سبزی ها از بین نرود بهتر است سبزی ها سیاه نشوند .

برای معطر شدن سبزی هنگام سرخ شدن به آن شنبلیله خشک اضافه کنید .

حالا پیاز را بصورت نگینی خرد کرده و در داخل قابلمه سرخ کنید .

گوشت را به همراه زردچوبه به پیاز اضافه کرده و تفت دهید .

مقدار ۲ لیوان آب در داخل قابلمه ریخته و در آن را ببندید .

برای پختن گوشت می توانید از زودپز هم استفاده کنید .

دقت کنید که لوبیا چیتی ها را باید از شب قبل خیس کنید .

اگر فراموش کردید آنها را در آب بجوشانید سپس آب کشیده کرده و استفاده کنید .

در آخر لوبیا ، سبزی و لیمو عمانی را در داخل قابلمه ریخته و صبر کنید تا خورش کاملا جا بیفتد .

نمک و آبغوره را در آخر به خورش اضافه کنید .

خورش سبزی شما آماده است .

نوش جان !