طرز تهیه خورش خلال کرمانشاه

طرز تهیه خورش خلال کرمانشاه

هم اکنون در آشپزی مجله آنلاین فارسی ها طرز تهیه خورش خلال مخصوص کرمانشاه را برای شما کاربران گرامی آماده کرده ایم .

مدت زمان آماده سازی و پخت خورش خلال ۲ تا ۲ ساعت و نیم باشد .

طرز تهیه خورش خلال کرمانشاه

طرز تهیه خورش خلال کرمانشاه

خورش خلال هرچه بیشتر جا بیفتد خوشمزه تر می شود .

این خورش بسیار شبیه خورش قیمه می باشد فقط به جای سیب زمینی از خلال بادام استفاده می شود .

مقادیر زیر برای مصرف ۴ نفر می باشند .

مواد لازم :

گوشت ۴۰۰ گرم

خلال بادام ۲۰۰ گرم

پیاز ۱ عدد

لیمو عمانی ۴ عدد

گلاب ۴ قاشق غذاخوری

رب گوجه ۲ قاشق غذاخوری

چوب دارچین ۱ عدد

زرشک ۲ قاشق غذاخوری

زعفران دم کرده ۲ قاشق غذاخوری

روغن ، زردچوبه ، فلفل سیاه و نمک به مقدار لازم

طرز تهیه :

پیاز را بصورت خلالی خرد کنید .

گوشت گوسفندی را ریز خرد کنید .

خلال بادام را ۱۰ تا ۱۵ دقیقه خیس کنید . برای خوشرنگ شدن آن ۵ دقیقه در زعفران دم کرده خیس کنید .

درصورتیکه خلال بادام تازه است نیازی به خیس کردن آن نیست .

استفاده از گلاب اختیاری می باشد .

پیاز را به همراه روغن در یک قابلمه تفت دهید .

گوشت را در داخل قابلمه بریزید و آنقدر تفت دهید تا رنگ آن عوض شود .

حالا زردچوبه و رب گوجه را بریزید و باز هم تفت دهید .

۲ لیوان آب در داخل قابلمه بریزید و ۱ ساعت صبر کنید تا گوشت کاملا مغز پخت شود .

حالا خلال بادام را با چوب دارچین ، زعفران دم کرده و لیمو عمانی اضافه کنید .

برای نرم شدن خلال ها نیم ساعت صبر کنید .

در آخر زرشک ، نمک و فلفل را اضافه کنید .

می توانید در صورت دلخواه گلاب هم بریزید .

شعله را کم کرده و اجازه دهید خورش جا بیفتد .

قبل از کشیدن خورش چوب دارچین را از داخل آن خارج کنید .

با برنج میل کنید .

نوش جان !

همچنین در فارسی ها بخوانید : طرز تهیه خورش قیمه مجلسی

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.