طرز تهیه خورش خلال کرمانشاه
هم اکنون در آشپزی مجله آنلاین فارسی ها طرز تهیه خورش خلال مخصوص کرمانشاه را برای شما کاربران گرامی آماده کرده ایم .
مدت زمان آماده سازی و پخت خورش خلال ۲ تا ۲ ساعت و نیم باشد .
طرز تهیه خورش خلال کرمانشاه
خورش خلال هرچه بیشتر جا بیفتد خوشمزه تر می شود .
این خورش بسیار شبیه خورش قیمه می باشد فقط به جای سیب زمینی از خلال بادام استفاده می شود .
مقادیر زیر برای مصرف ۴ نفر می باشند .
مواد لازم :
گوشت ۴۰۰ گرم
خلال بادام ۲۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
لیمو عمانی ۴ عدد
گلاب ۴ قاشق غذاخوری
رب گوجه ۲ قاشق غذاخوری
چوب دارچین ۱ عدد
زرشک ۲ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده ۲ قاشق غذاخوری
روغن ، زردچوبه ، فلفل سیاه و نمک به مقدار لازم
طرز تهیه :
پیاز را بصورت خلالی خرد کنید .
گوشت گوسفندی را ریز خرد کنید .
خلال بادام را ۱۰ تا ۱۵ دقیقه خیس کنید . برای خوشرنگ شدن آن ۵ دقیقه در زعفران دم کرده خیس کنید .
درصورتیکه خلال بادام تازه است نیازی به خیس کردن آن نیست .
استفاده از گلاب اختیاری می باشد .
پیاز را به همراه روغن در یک قابلمه تفت دهید .
گوشت را در داخل قابلمه بریزید و آنقدر تفت دهید تا رنگ آن عوض شود .
حالا زردچوبه و رب گوجه را بریزید و باز هم تفت دهید .
۲ لیوان آب در داخل قابلمه بریزید و ۱ ساعت صبر کنید تا گوشت کاملا مغز پخت شود .
حالا خلال بادام را با چوب دارچین ، زعفران دم کرده و لیمو عمانی اضافه کنید .
برای نرم شدن خلال ها نیم ساعت صبر کنید .
در آخر زرشک ، نمک و فلفل را اضافه کنید .
می توانید در صورت دلخواه گلاب هم بریزید .
شعله را کم کرده و اجازه دهید خورش جا بیفتد .
قبل از کشیدن خورش چوب دارچین را از داخل آن خارج کنید .
با برنج میل کنید .
نوش جان !
همچنین در فارسی ها بخوانید : طرز تهیه خورش قیمه مجلسی