طرز تهیه خورش خلال کرمانشاه

هم اکنون در آشپزی مجله آنلاین فارسی ها طرز تهیه خورش خلال مخصوص کرمانشاه را برای شما کاربران گرامی آماده کرده ایم .

مدت زمان آماده سازی و پخت خورش خلال ۲ تا ۲ ساعت و نیم باشد .

طرز تهیه خورش خلال کرمانشاه طرز تهیه خورش خلال کرمانشاه

طرز تهیه خورش خلال کرمانشاه

خورش خلال هرچه بیشتر جا بیفتد خوشمزه تر می شود .

این خورش بسیار شبیه خورش قیمه می باشد فقط به جای سیب زمینی از خلال بادام استفاده می شود .

مقادیر زیر برای مصرف ۴ نفر می باشند .

مواد لازم :

گوشت ۴۰۰ گرم

خلال بادام ۲۰۰ گرم

پیاز ۱ عدد

لیمو عمانی ۴ عدد

گلاب ۴ قاشق غذاخوری

رب گوجه ۲ قاشق غذاخوری

چوب دارچین ۱ عدد

زرشک ۲ قاشق غذاخوری

زعفران دم کرده ۲ قاشق غذاخوری

روغن ، زردچوبه ، فلفل سیاه و نمک به مقدار لازم

طرز تهیه :

پیاز را بصورت خلالی خرد کنید .

گوشت گوسفندی را ریز خرد کنید .

خلال بادام را ۱۰ تا ۱۵ دقیقه خیس کنید . برای خوشرنگ شدن آن ۵ دقیقه در زعفران دم کرده خیس کنید .

درصورتیکه خلال بادام تازه است نیازی به خیس کردن آن نیست .

استفاده از گلاب اختیاری می باشد .

پیاز را به همراه روغن در یک قابلمه تفت دهید .

گوشت را در داخل قابلمه بریزید و آنقدر تفت دهید تا رنگ آن عوض شود .

حالا زردچوبه و رب گوجه را بریزید و باز هم تفت دهید .

۲ لیوان آب در داخل قابلمه بریزید و ۱ ساعت صبر کنید تا گوشت کاملا مغز پخت شود .

حالا خلال بادام را با چوب دارچین ، زعفران دم کرده و لیمو عمانی اضافه کنید .

برای نرم شدن خلال ها نیم ساعت صبر کنید .

در آخر زرشک ، نمک و فلفل را اضافه کنید .

می توانید در صورت دلخواه گلاب هم بریزید .

شعله را کم کرده و اجازه دهید خورش جا بیفتد .

قبل از کشیدن خورش چوب دارچین را از داخل آن خارج کنید .

با برنج میل کنید .

نوش جان !

همچنین در فارسی ها بخوانید : طرز تهیه خورش قیمه مجلسی