طرز تهیه خورش آلو اسفناج مجلسی
هم اکنون در بخش آشپزی مجله آنلاین فارسی ها با طرز تهیه خورش آلو اسفناج مجلسی بسیار خوشمزه و لذیذ در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .
خورش آلو اسفناج
خورش آلو اسفناج ، از خورش های لذیذ سنتی ایرانی است که در مجالس رسمی یکی از بهترین گزینه ها است .
مواد لازم
آلو جنگلی ۳۰۰ گرم
گوشت مرغ یا گوساله ۵۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
اسفناج ۷۰۰ گرم
تره ۳۵۰ گرم
روغن به مقدار لازم
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
طرز تهیه
ابتدا پیاز ها را خرد کرده و سپس سرخ میکنیم .
گوشت های خرد شده را به آن اضافه میکنیم و کمی با هم تفت میدهیم .
وقتی گوشت تغییر رنگ داد ، ۲ پیمانه آب به مواد اضافه میکنیم .
حرارت را کم میکنیم و اجازه میدهیم گوشت بپزد .
اسفناج و تره را پس از شستن خرد مکنیم و روی شعله میگذاریم تا آب آنها کمی تبخیر شود .
مقداری روغن به سبزی اضافه میکنیم و کمی بعد آلو و نمک و فلفل را نیز اضافه میکنیم .
پس از سرخ شدن سبزی ، آن را به گوشت اضافه میکنیم و میگذاریم خورش خوب جا بیفتد .
میتوانید به عنوان چاشنی از آبلیمو یا لیمو عمانی نیز استفاده کنید .
همچنین به شما کاربران گرامی پیشنهاد میکنیم در فارسی ها بخوانید :