طرز تهیه خانگی انار بیج گیلانی

هم اکنون در مجله آنلاین فارسی ها با عنوان طرز تهیه خانگی انار بیج گیلانی در خدمت شما کاریران گرامی هستیم .

خورش انار بیج یا انار آویج یکی از لذیذ ترین و خوشمزه ترین خورش ها می باشد که جز غذاهای شمالی محسوب می شود .

در این خورش از سبزی محلی خالواش استفاده می شود .

این نوع سبزی ممکن است در بسیاری از مناطق یافت نشود بنابراین در این دستور پخت موادی که میتونین جایگزین کنید را برای شما عزیزان مطرح می کنم .

مواد لازم :

. گوشت چرخ کرده : ۵۰۰ گرم

. گردو خورد شده : ۱ پیمانه

. سبزی ( تره ، جعفری ، نعنا ، گشنیز ) : ۵۰۰ گرم  تره : ۲۰۰ گرم ، جعفری : ۱۵۰ گرم ، نعنا : ۱۰۰ گرم ، گشنیز : ۵۰ گرم

. سبزیجات محلی خلواش ، چوچاق : ۱۰۰ گرم

. پیاز : ۱ عدد

رب انار : ۵ قاشق غذاخوری

. نمک و فلفل و گلپر : به اندازه لازم

دستور پخت :

. ابتدا گوشت چرخ کرده و پیاز ، نمک و فلفل را با هم مخلوط می کنیم و ورز می دهیم و به شکل قلقلی در می آوریم .

. گردو را کاملا خورد میکنیم که کاملا پودر شود سپس روی حرارت گذاشته تا داغ شود . حالا ۳ لیوان آب یخ روی گردو ریخته تا دوباره حرارت ببیند .

. سبزی هایمان را داخل روغن می ریزیم و تفت می دهیم .

. بعد از آنکه آب و گردو جوش آمد سبزی هایی که از قبل سرخ کرده بودیم را به آن اضافه می کنیم و رب انار را هم اضافه می کنیم .

. حالا قلقلی هایمان را که از قبل آماده کرده بودیم را در روغن تفت می دهیم و سپس به خورش اضافه می کنیم .

. بگذارید ۱ ساعت روی حرارت ملایم قرار گیرد تا کاملا جا بیفتد .

نکته :

. میزان نعناع در سبزی شمالی باید کمتر از بقیه سبزی ها باشد .

. اگر سبزی محلی نداشتید می توانید از پونه استفاده کنید و یا اینکه حذف کنید .

می توانید گاهی مقداری آب سرد به خورش اضافه کنید تا روغن گردو در بیاید .

طرز تهیه خانگی انار بیج گیلانی طرز تهیه خانگی انار بیج گیلانی

طرز تهیه خانگی انار بیج گیلانی

این مطلب از دسته آشپزی سایت برای شما گردآوری شده است .