طرز تهیه حریره بادام برای نوزاد

هم اکنون در مجله آنلاین فارسی ها با عنوان طرز تهیه حریره بادام برای نوزاد در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

حریر بادام یک غذای کمکی است که بعد از شش ماهگی برای کودک استفاده می شود .

اگرچه غذای اصلی کودک تا یک سال اول شیر است اما چون کودک در این دوران بیشترین رشد

را دارد حریر بادام می تواند کمک کننده عالی باشد .

حریر بادام نوعی پتاژ کرم است .

پتاژ کرم نوعی غذای فرانسوی می باشد که از آبگوشت و حبوبات درست می شود می باشد .

طرز تهیه حریر بادام :

مواد مور نیاز :

بادام : ۴عدد آرد

برنج : یک قاشق مرباخوری

شیر : یک استکان

روغن زیتون : یک قاشق مرباخوری

شکر : یک قاشق چای خوری

آب : یک دوم استکان .

مراحل تهیه حریر بادام

ابتدا بادام ها را در آب جوش می ریزیم تا پوست آن کنده شود سپس آن را با رنده ریز رنده می کنیم .

توجه داشته باشید بادام را با دنده درشت رنده نکنید .

شیر را در یک ظرف لعابی ریخته و آرد برنج را به آن اضافه گی کنیم و با پشت قاشق آرد برنج را له می کنیم .

سپس آب و شکر را به آن اضافه می کنیم و تا بیست دقیقه مرتب به هم می زنیم تا بپزد

و قوامی مانند ماست پیدا کند .

توجه داشته باشید که دو سه دقیقه مانده بود تا حریربادام آماده شود

روغن زیتون را به آن اضافه کنید .

روغن زیتون باعث افزایش کالری غذا و در نتیجه کمک به رشد نوزاد می‌گردد،

ولی از آنجا که روغن نباید در معرض حرارت زیاد قرار گیرد توصیه می‌شود در اواخر پخت، اضافه شود .

 طرز تهیه حریره بادام برای نوزاد

طرز تهیه حریره بادام برای نوزاد

این مطلب از دسته آشپزی سایت برای شما گردآوری شده است .