طرز تهیه ترشی گردو
همینک در مجله آشپزی زندگی با عنوان طرز تهیه ترشی گردو در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .
ترشی گردو یکی از ترشی ها بسیار خوشمزه و لذیذ ایرانی است که به خاطر طعم بسیار خوب و دلنشین طرفداران بسیاری دارد .
طرز تهیه ترشی گردو
برای درست کردن این ترشی به گردوهای نارس نیاز دارید .
در ادامه می توانید به راحتی این ترشی بسیار خوشمزه را درست کنید .
با ما همراه باشید .
مواد لازم برای ترشی گردو
گردوی نارس ۱ کیلوگرم
نمک ۱ قاشق سوپخوری پر
سرکه به مقدار لازم
نحوه درست کردن ترشی گردو
دقت داشته باشید که برای تهیه ترشی گردو شما به گردو های نارس که قسمت داخلی آنها نرم و کال هستند احتیاج دارید .
برای اطمینان از نرم بودن داخل گردو می توانید به کمک یک کارد آن را امتحان کنید .
در ابتدا یک کیلو گرم گردو را در حدود ۳ الی ۴ لیتر آب بجوشانید .
هرچقدر مقدار آب مصرفی برای جوشاندن گردو ها بیشتر باشد تلخی گردو ها بیشتر گرفته میشود .
بعد از جوشاندن گردوها به مدت ۵ دقیقه آب آن را خالی کرده و آب تازه درون آن بریزید و کنار بگذارید .
پس از گذشت ۲ الی ۳ ساعت آب آن را عوض کرده و این کار را به اندازه ای تکرار کنید تا تلخی گردو ها کاملاً از بین برود .
برای اطمینان از تلخ نبودن گردوها کافی است کمی از آن بچشید .
هر وقت مزه تلخی احساس نکردید یعنی گردوی شما برای تهیه ترشی آماده شده است .
حالا با چنگال گردوها را سوراخ کرده تا سرکه به راحتی به درون گردو نفوذ کند .
این کار باعث می شود ترشی سریعتر جا بیافتد .
اکنون گردو ها را درون شیشه ریخته و سرکه داخل آن بریزید تا روی آن را کاملا بپوشاند .
درب ظرف را بسته و آن را در داخل یخچال یا یک جای بسیار خنک نگهداری کنید .
پس از اینکه ترشی جا افتاد ، آماده مصرف میشود .
نوش جان !
این مطلب از بخش ترشیجات برای شما گردآوری شده است .