طرز تهیه بیسکویت نوتلا خانگی

طرز تهیه بیسکویت نوتلا خانگی

هم اکنون در بخش آشپزی مجله آنلاین فارسی ها طرز تهیه بیسکویت نوتلا خانگی را برای شما کاربران گرامی آماده کرده ایم .

امیدوارم دوست داشته باشید .

طرز تهیه بیسکویت نوتلا خانگی

 

طرز تهیه بیسکویت نوتلا خانگی

نوتلا از شکلات های بسیار محبوب است که به تازگی درمیان ایرانیان نیز طرفداران بسیار زیادی پیدا کرده است .

مواد لازم

نوتلا نصف پیمانه

پودر کاکائو ۲ قاشق سوپ خوری

آرد ۲ و نیم پیمانه

شکلات خرد شده نصف پیمانه

تخم مرغ ۳ عدد

شکر ۱ پیمانه

فندوق خرد شده نصف پیمانه

بیکینگ پودر نصف قاشق چای خوری

نمک نصف قاشق چای خوری

جوش شیرین نصف قاشق چای خوری

طرز تهیه

ابتدا از قبل فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت روشن کنید تا گرم شود .

سپس در یک کاسه کاکائو ، جوش شیرین ، بیکینگ پودر ، نمک و آرد را با یکدیگر مخلوط کنید .

حالا در یک کاسه دیگر تخم مرغ ها را هم بزنید سپس شکر را به آن اضافه کنید و باز با هم ، هم بزنید .

نوتلا را نیز اضافه کنید و همچنان هم بزنید .

حالا مخلوط موجود در کاسه دیگر را نیز به این مخلوط اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنید .

شکلات و فندق را نیز به آن اضافه کنید .

سپس به کمک دست خمیر را طوری میان یک کاغذ مومی بپیچید که ضخامت آن حدوداً ۴ سانتی متر باشد .

سپس این خمیر را به مدت ۲۰ دقیقه در فر بپزید .

پس از گذشت ۲۰ دقیقه خمیر را از فر بیرون بیاورید و آنها را تکه تکه کنید .

حالا مجدداً به مدت ۱۰ دقیقه بیسکویت ها را بازی های ۳۰۰ درجه فارنهایت بپزید .

پس از گذشت ۱۰ دقیقه بیسکویت ها را از فر بیرون بیاورید و آنها را پشت و رو کنید .

سپس طرف دیگر آنها را نیز به مدت ۱۰ دقیقه در فر بپزید .

نوش جان !

1/5 - (1 امتیاز)
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.