طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه

همینک در مجله آنلاین زندگی با عنوان طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه در خدمت شما دوستان گرامی هستیم .

باقالی پلو با ماهیچه یکی از غذاهای رسمی و مجلسی ایرانی است که در بسیاری از مهمانی ها بر سر سفره قرار می گرد .

این غذای اصیل ایرانی طرز پخت راحتی دارد که در ادامه با آن آشنا می شوید .

طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه 1 1 طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه

طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه

مقادیر گفته شده برای ۳ نفر مناسب است .

آماده کردن این غذا حدود ۲۵۰ دقیقه طول می کشد .

با ما همراه باشید .

مواد لازم برای باقالی پلو با ماهیچه

ماهیچه گوسفند ۳۰۰ گرم

برنج ۳ لیوان

باقلا سبز ۱ لیوان

پیاز ۳ عدد

شوید خشک ۳ قاشق غذاخوری

سیر ۵ حبه

زعفران دم کرده ۲ قاشق غذاخوری

فلفل ، زردچوبه و نمک به مقدار لازم

طرز پخت باقالی پلو با ماهیچه

در ابتدا ماهیچه ها را به خوبی شسته و کنار بگذارید .

سپس پیازها را خلالی کرده و به همراه روغن و دو قاشق غذاخوری کره تفت دهید تا نرم و طلایی شود .

حالا ماهیچه ها را اضافه کنید .

حرارت را کم کرده و در قابلمه را بگذارید و ۱۰ دقیقه اجازه دهید گوشت بپزد .

در این مدت گوشت را برگردانید تا طرف دیگر آن نیز پخته شود .

حالا ۳ عدد سیر خرد شده ، مقداری فلفل سیاه ، زردچوبه و ۱ عدد چوب دارچین را در داخل قابلمه بریزید .

سپس چند لیوان آب اضافه کنید .

دقت داشته باشید که آب باید روی ماهیچه را به صورت کامل بپوشاند .

حالا حرارت را کم کرده و حدود ۳ ساعت اجازه دهید ماهیچه‌ها پخته و نرم شود .

در این مدت اگر لازم بود مقداری آب جوش به غذا اضافه کنید .

حالا برنج را شسته و به همراه چند لیوان آب ، نمک و مقداری روغن در داخل قابلمه ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید تا برنج بجوشد .

سپس برنج را با آب ولرم آبکشی نمایید .

دقت داشته باشید برنج به اندازه ای پخته شود که اگر آن را فشار دادید مغزش خام و اطرافش نرم باشد .

طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه 2 طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه

باقالی پلو با ماهیچه خانگی

حالا باقالا ها را تمیز کرده و پوست آن را بگیرید و لپه هایش را از یکدیگر جدا کنید .

سپس چند ساعت لپه‌های باقلا را بخیسانید .

داخل ماهیتابه مقداری روغن ریخته و باقلاها را همراه با دو عدد سیر خرد شده ، فلفل و نمک تفت دهید .

پس از اینکه باقلا ها نرم شدند ، شوید و برنج آبکش شده را اضافه کرده سپس از روی حرارت بردارید .

ته قابلمه مقداری روغن ریخته و ته دیگ دلخواه خود را مثل نان لواش یا سیب زمینی و … بچینید .

مخلوط برنج و باقلا را داخل قابلمه ریخته و حرارت را زیاد کنید تا برنج بخار کند .

سپس حرارت را کم کرده و یک لیوان آب مخلوط با مقداری روغن روی برنج بریزید و دم کنی را قرار داده تا برنج دم بکشد .

برای تهیه برنج زعفرانی ابتدا مقداری زعفران ساییده شده را با یک قاشق غذاخوری آب داغ مخلوط نمایید .

سپس با مقداری برنج و کره در ظرف جداگانه مخلوط کنید و در زمان سرو باقالی پلو ، برنج زعفرانی را بر روی آن بریزید .

نوش جان !

پیشنهاد می کنیم به سایر مطالب دسته غذاهای ایرانی سر بزنید .