طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه
همینک در مجله آنلاین زندگی با عنوان طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه در خدمت شما دوستان گرامی هستیم .
باقالی پلو با ماهیچه یکی از غذاهای رسمی و مجلسی ایرانی است که در بسیاری از مهمانی ها بر سر سفره قرار می گرد .
این غذای اصیل ایرانی طرز پخت راحتی دارد که در ادامه با آن آشنا می شوید .
طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه
مقادیر گفته شده برای ۳ نفر مناسب است .
آماده کردن این غذا حدود ۲۵۰ دقیقه طول می کشد .
با ما همراه باشید .
مواد لازم برای باقالی پلو با ماهیچه
ماهیچه گوسفند ۳۰۰ گرم
برنج ۳ لیوان
باقلا سبز ۱ لیوان
پیاز ۳ عدد
شوید خشک ۳ قاشق غذاخوری
سیر ۵ حبه
زعفران دم کرده ۲ قاشق غذاخوری
فلفل ، زردچوبه و نمک به مقدار لازم
طرز پخت باقالی پلو با ماهیچه
در ابتدا ماهیچه ها را به خوبی شسته و کنار بگذارید .
سپس پیازها را خلالی کرده و به همراه روغن و دو قاشق غذاخوری کره تفت دهید تا نرم و طلایی شود .
حالا ماهیچه ها را اضافه کنید .
حرارت را کم کرده و در قابلمه را بگذارید و ۱۰ دقیقه اجازه دهید گوشت بپزد .
در این مدت گوشت را برگردانید تا طرف دیگر آن نیز پخته شود .
حالا ۳ عدد سیر خرد شده ، مقداری فلفل سیاه ، زردچوبه و ۱ عدد چوب دارچین را در داخل قابلمه بریزید .
سپس چند لیوان آب اضافه کنید .
دقت داشته باشید که آب باید روی ماهیچه را به صورت کامل بپوشاند .
حالا حرارت را کم کرده و حدود ۳ ساعت اجازه دهید ماهیچهها پخته و نرم شود .
در این مدت اگر لازم بود مقداری آب جوش به غذا اضافه کنید .
حالا برنج را شسته و به همراه چند لیوان آب ، نمک و مقداری روغن در داخل قابلمه ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید تا برنج بجوشد .
سپس برنج را با آب ولرم آبکشی نمایید .
دقت داشته باشید برنج به اندازه ای پخته شود که اگر آن را فشار دادید مغزش خام و اطرافش نرم باشد .
باقالی پلو با ماهیچه خانگی
حالا باقالا ها را تمیز کرده و پوست آن را بگیرید و لپه هایش را از یکدیگر جدا کنید .
سپس چند ساعت لپههای باقلا را بخیسانید .
داخل ماهیتابه مقداری روغن ریخته و باقلاها را همراه با دو عدد سیر خرد شده ، فلفل و نمک تفت دهید .
پس از اینکه باقلا ها نرم شدند ، شوید و برنج آبکش شده را اضافه کرده سپس از روی حرارت بردارید .
ته قابلمه مقداری روغن ریخته و ته دیگ دلخواه خود را مثل نان لواش یا سیب زمینی و … بچینید .
مخلوط برنج و باقلا را داخل قابلمه ریخته و حرارت را زیاد کنید تا برنج بخار کند .
سپس حرارت را کم کرده و یک لیوان آب مخلوط با مقداری روغن روی برنج بریزید و دم کنی را قرار داده تا برنج دم بکشد .
برای تهیه برنج زعفرانی ابتدا مقداری زعفران ساییده شده را با یک قاشق غذاخوری آب داغ مخلوط نمایید .
سپس با مقداری برنج و کره در ظرف جداگانه مخلوط کنید و در زمان سرو باقالی پلو ، برنج زعفرانی را بر روی آن بریزید .
نوش جان !
پیشنهاد می کنیم به سایر مطالب دسته غذاهای ایرانی سر بزنید .