طرز تهیه آش دوغ قزوین

طرز تهیه آش دوغ قزوین

همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب”طرز تهیه آش دوغ قزوین” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

آش دوغ مخصوص قزوینی ها طعم خاص و دستور تهیه متفاوتی دارد و از گوشت قلم و حبوبات مختلفی در تهیه آن استفاده می شود .

مواد لازم برای آش دوغ قزوین

لوبیا چیتی
نخود
لوبیا قرمز
برنج
سبزی آشی
پیاز داغ
سیر
نعنا داغ
آویشن
گوشت قلم به همراه آب آن
سیر خام
دوغ (نوعی ماست چکیده به همراه نمک)
روغن، نمک، فلفل، زردچوبه:(به مقدار دلخواه)

طرز تهیه آش دوغ قزوین

در تهیه این آش از میزان مواد چیزی گفته نشده و در واقعه اختیاریه ولی اگر بخواهید برای مواد ذکر شده مقیاسی در نظر بگیرد ما به شما پیشنهاد میکنیم که در مقیاس پایین برنج را ۱ پیمانه در نظر بگیرید و نخود را نصف پیمانه و لوبیا ها را نصف نخود و به همین ترتیب عدس را نصف لوبیاها و سیر ، پیاز و نعناع داغ را هم طبق ذائقه تان در این آش مصرف کنید.

سبزی آش هم به اندازه میزان برنج مناسب است.

برای اینکه نفخ حبوبات گرفته شود و زودتر پخته شوند. هر کدام را جداگانه در ظرفی خیس دهید و اجازه دهید چندین ساعت بمانند.در این فاصله یکی دوبار آب حبوبات را عوض کنید.

بعد آنها را جداگانه بپزید ، چون زمان پخت هر کدام آز آنها متفاوت است.

در مرحله بعد گوشت قلم را با مقداری آب و یکی دو عدد پیاز و کمی فلفل و زرد چوبه می پزیم .

بعد از اینکه گوشت پخت مقداری نمک به آن اضافه میکنیم.

گوشت را از داخل ظرف خارج میکنیم و به صورت ریش ریش خرد میکنیم .

آب گوشت را هم صاف میکنیم .

برنج را میشوییم و در آب گوشت صاف شده در قابلمه ای میریزیم تا برنج نیم پخت شود . ( اگر آبگوشت کم بود مقداری آب معمولی به آب گوشت اضافه کنید)

مقداری سیر خام ، سبزی آش ،کمی نمک ، فلفل و زرد چوبه را داخل برنج میریزیم .

بعد از ۱ ساعت سیر و پیاز سرخ شده را به همراه نعنا داغ به قابلمه برنج و سبزی اضافه میکنیم تا برنج لعاب بیندازد.

سپس گوشت و حبوبات پخته شده را داخل آش میریزیم و هم میزنیم .

در یکی دو دقیقه آخر دوغ را به بقیه مواد آش اضافه میکنیم .

آش دوغ را در ظرف مورد نظرتان بریزید و با سیر ، پیاز و نعناع داغ تزیین کنید.

 

نکات تکمیلی در مورد آش دوغ قزوین

آش دوغ قزوین جزو غذای محلی – قزوین میباشد

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۳۰دقیقه

و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۳ ساعت میباشد .

آش دوغ قزوین را می توانید در وعده نهار – شام – پیش غذا – سرو کنید .

همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری – افطار – میل کرد .

توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد .

منبع،نمناک

فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.