طرز تهیه آش جعفری تبریز
در ادامه این مطلب از بخش آشپزی مجله آنلاین فارسی ها طرز تهیه آش جعفری تبریز را برای شما کاربران گرامی آماده کرده ایم .
طرز تهیه آش جعفری تبریز
آش جعفری یک غذای تبریزی معروف بسیار خوشمزه است که در تبریز طرفداران زیادی دارد .
مواد لازم
برنج ۱/۴ لیوان
گوجه فرنگی خرد شده ۲ عدد
سیب زمینی خرد شده ۱ عدد
آب مرغ ۴ لیوان
بلغور گندم ۱/۴ لیوان
رب گوجه ۲ قاشق غذاخوری
کره ۱۵۰ گرم
جعفری خرد شده ۳۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
زردچوبه به مقدار لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم
آبغوره به مقدار لازم
طرز تهیه
ابتدا پیاز را خرد می کنیم و در تابه ای با کره تفت می دهیم .
زرد چوبه را به پیاز اضافه می کنیم و کمی سرخ می کنیم .
برنج ، بلغور گندم ، سیب زمینی و آب مرغ را به آن اضافه می کنیم و اجازه می دهیم ۴۵ دقیقه بپزد .
سپس رب گوجه ، جعفری و نمک و فلفل را می ریزیم و می گذاریم ۳۰ دقیقه دیگر بپزد .
حالا شعله را خاموش می کنیم و گوجه فرنگی های ریز شده را اضافه می کنیم .
با این کار گوجه فرنگی ها با حرارت خود قابلمه نرم می شوند و در غیر این صورت گوجه ها له می شوند .
در پایان به آش آبغوره نیز اضافه می کنیم .
نوش جان !