طرز تهیه آش جعفری تبریز

طرز تهیه آش جعفری تبریز

در ادامه این مطلب از بخش آشپزی مجله آنلاین فارسی ها طرز تهیه آش جعفری تبریز را برای شما کاربران گرامی آماده کرده ایم .

طرز تهیه آش جعفری تبریز

طرز تهیه آش جعفری تبریز

آش جعفری یک غذای تبریزی معروف بسیار خوشمزه است که در تبریز طرفداران زیادی دارد .

مواد لازم

برنج ۱/۴ لیوان

گوجه فرنگی خرد شده ۲ عدد

سیب زمینی خرد شده ۱ عدد

آب مرغ ۴ لیوان

بلغور گندم ۱/۴ لیوان

رب گوجه ۲ قاشق غذاخوری

کره ۱۵۰ گرم

جعفری خرد شده ۳۰۰ گرم

پیاز ۱ عدد

زردچوبه به مقدار لازم

نمک و فلفل به مقدار لازم

آبغوره به مقدار لازم

 طرز تهیه

ابتدا پیاز را خرد می کنیم و در تابه ای با کره تفت می دهیم .

زرد چوبه را به پیاز اضافه می کنیم و کمی سرخ می کنیم .

برنج ، بلغور گندم ، سیب زمینی و آب مرغ را به آن اضافه می کنیم و اجازه می دهیم ۴۵ دقیقه بپزد .

سپس رب گوجه ، جعفری و نمک و فلفل را می ریزیم و می گذاریم ۳۰ دقیقه دیگر بپزد .

حالا شعله را خاموش می کنیم و گوجه فرنگی های ریز شده را اضافه می کنیم .

با این کار گوجه فرنگی ها با حرارت خود قابلمه نرم می شوند و در غیر این صورت گوجه ها له می شوند .

در پایان به آش آبغوره نیز اضافه می کنیم .

نوش جان !

1.3/5 - (3 امتیاز)
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.