طرز تهیه آش ترخینه سنتی

طرز تهیه آش ترخینه سنتی

هم اکنون در بخش آشپزی مجله آنلاین فارسی ها با طرز تهیه آش ترخینه سنتی بسیار خوشمزه در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

طرز تهیه آش ترخینه سنتی

طرز تهیه آش ترخینه سنتی

مواد لازم

ترخینه ۳۵۰ گرم

سبزی: جعفری ، گشنیز ، تره و اسفناج ۳۰۰ گرم

نخود ۵۰ گرم

عدس ۵۰ گرم

لوبیا چیتی ۵۰ گرم

پیاز ۲ عدد

نعنا و کشک به مقدار لازم

نمک و زرد چوبه به مقدار لازم

طرز تهیه

ترخینه های خشک را در مقداری آب میگذاریم تا خیس شوند .

در قابلمه ای با اندازه ی مناسب پیاز داغ درست میکنیم و نخود و لوبیا را به آن اضافه میکنیم و کمی تفت میدهیم .

سپس به مواد ۵ پیمانه آب اضافه میکنیم و حرارت را زیاد میکنیم .

پس از حدود ۶۰ دقیقه ترخینه ، عدس ، نمک و زردچوبه را به مواد اضافه میکنیم و حرارت را کم میکنیم تا آش بپزد .

پس از حدود ۳۰ دقیقه سبزی آش را نیز به مواد اضافه میکنیم و میگذاریم آش جا بیفتد .

پس از آماده شدن آش ، آن را در ظرف میریزیم و روی آن را با نعنا داغ و کشک تزیین میکنیم .

نوش جان !

همچنین در فارسی ها به شما کاربران گرامی پیشنهاد میکنیم مطلب زیر را بخوانید :

طرز تهیه آش برنج همدان

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.