طرز تهیه آش بلگ متعلق غذاي محلي بختیاری ها

طرز تهیه آش بلگ متعلق غذاي محلي بختیاری ها

همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب”طرز تهیه آش بلگ متعلق غذاي محلي بختیاری ها” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

“آش بلگ” آش محلی بختیاری است که مقدار مواد لازم مشخص شده در این دستور تهیه برای دو نفر کافی می باشد.

مواد لازم برای آش بلگ

ماش:نصف لیوان
آب:۴ تا ۵ لیوان
کشک غلیظ:نصف لیوان
سبزی آش خرد شده و پخته:۱ قاشق غذا خوری (در صورت تمایل)
پیاز و نعناع داغ:به میزان لازم
نمک وفلفل:به میزان لازم
مواد لازم برای درست کردن رشته
آرد:۴|۳ پیمانه
آب:۴ تا ۵ قاشق غذاخوری
نمک:به میزان لازم

طرز تهیه آش بلگ

در قابلمه بزرگی ماش را به همراه مقداری آب روی حرارت قرار دهید تا پخته شود.

در زمان پخته شدن ماش ، میتوانید رشته آش را درست کنید .

به این ترتیب که آرد را دخل ظرفی ریخته و وسطش را گود کنید و آب و نمک را در وسط آرد بریزید و کم کم آرد را با آب مخلوط کنید.

بعد از اینکه آرد شیبه خمیر شد با دست هم زدن را ادامه دهید تا خمیر سفت شود و به دست نچسبد.

روی یک سطح صاف مقداری آرد بپاشید و خمیر را روی آن پهن کنید و با وردنه خمیر را به ضخامت ۲ میلی متر باز کنید . روی خمیر هم کمی آرد بپاشید و تا بزنید.

خمیر تا زده را با چاقو به صورت رشته های باریک برش بزنید و روی رشته ی برش خورده یک کیسه بکشید و ده دقیقه ای آن را استراحت دهید.

بعد از اینکه ماش پخت به آن سبزی و کشک اضافه کنید و در ۱۰ دقیقه آخر پخت آش ، رشته ها را به داخل قابلمه اضافه کنید .

بجای رشته میتوانید از یک قاشق غذاخوری آرد بو داده شده نیز داخل آش استفاده کنید .

آش را در ظرف مورد نظرتان بکشید و با کمی پیاز داغ و نعناع داغ تزیین کنید.

 

نکات تکمیلی در مورد آش بلگ

آش بلگ جزو غذای محلی – سایر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۵دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۳ ساعت میباشد .
آش بلگ را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار – میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۲ نفر مناسب میباشد .

منبع،نمناک

فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.