طرز تهیه آش برنج همدان

هم اکنون در بخش آشپزی از مجله آنلاین فارسی ها با طرز تهیه آش برنج همدان بسیار خوش طعم در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

امیدواریم دوست داشته باشید .

طرز تهیه آش برنج همدان طرز تهیه آش برنج همدان

طرز تهیه آش برنج همدان

مواد لازم

برنج ۱ فنجان

عدس ۱/۴ فنجان

گشنیز خرد شده ۲۵۰ گرم

آب قلم ۳ فنجان

نمک به مقدار لازم

طرز تهیه

یک عدد قلم را از شب قبل با آب و نمک روی شعله قرار دهید تا خوب پخته شود .

برنج را ۲ ساعت قبل از شروع پخت غذا خیس کنید .

آب قلم را با برنج خیس خورده مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید تا چند جوش بزند .

حالا گشنیز و عدس و نمک را اضافه کنید و حرارت شعله را کم کنید تا آش خوب جا بیفتد و لعاب بیندازد .

پس از جا افتادن کامل ، میتوانید آش را به همراه ماست یا آبغوره میل کنید .

نوش جان !

همچنین در فارسی ها به شما کاربران گرامی پیشنهاد میکنیم مطلب زیر را بخوانید :