طرزتهیه دسرتخم مرغی ایتالیایی

طرزتهیه دسرتخم مرغی ایتالیایی

همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب”طرزتهیه دسرتخم مرغی ایتالیایی” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

“زبایونه” یکی از کرم های کلاسیک پرطرفدار است که طرز تهیه متعلق به ایتالیایی ها می باشد.
مواد لازم زبایونه (zabaione)
زرده تخم مرغ :۸ عدد
شکر :۱۶۰ گرم
دسر

طرز تهیه زبایونه(zabaione)

زبایونه یک دسر ایتالیایی است که با زرده تخم مرغ و شکر درست میشود , برای درست کردن این دسر ابتدا تخم مرغ ها را یکی یکی در ظرفی بشکنید و در صورت سالم بودن زرده های آن را به ظرف بزرگتری منتقل نمایید.

شکر را به زرده ها افزروه و با هم زن برقی خوب هم بزنید تا زمانی که رنگ آن به سفیدی بزند حالا مخلوط را با حرارت غیر مستقیم به مدت ۱۰ دقیقه هم بزنید تا دسرتان آماده شود.

حالا مواد دسر را در لیوان های بلند ریخته و بگذارید خنک شود و هنگام سرو میتوانید مقداری خامه روی آن بریزید و با یک عدد توت فرنگی آن را تزیین کنید.

زبایونه

نکات تکمیلی در مورد زبایونه

زبایونه جزو دسر – کرم و موس میباشد

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۵دقیقه

و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۱۰دقیقه میباشد .

زبایونه را می توانید در وعده دسر – سرو کنید .

توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۲ نفر مناسب میباشد .

منبع،نمناک

فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.