زردچوبه، خوش رنگ و خوش رایحه

زردچوبه، خوش رنگ و خوش رایحه

همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب”  زردچوبه، خوش رنگ و خوش رایحه” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

پرسش و پاسخ

هدف از مصرف ادویه طعم دار کردن غذا و کاهش مصرف نمک است .

 

زردچوبه و فلفل جزو پرمصرف ترین ادویه هاست که در ادامه به دو سوال درباره مصرف آن اشاره می کنیم :

بهترین نسبت برای ترکیب زردچوبه با فلفل سیاه چیست؟

بهترین نسبت برای ترکیب زردچوبه با فلفل سیاه نسبت ۴ به یک است. یک قاشق چای‌خوری پودر زردچوبه‌ تازه را با یک‌چهارم قاشق چای‌خوری پودر فلفل سیاه تازه ترکیب کنید .

چه زمان ادویه زردچوبه را به غذا اضافه کنیم ؟

نوع ادویه و زمان اضافه کردن آن به غذا ، هنرو مهارت یک آشپز است.

اضافه کردن ادویه مناسب به یک غذا باعث می شود که غذای تهیه شده کیفیت خوبی پیدا کند .
نکته‌‌ای که باید هنگام استفاده از چاشنی‌ها به آن توجه داشته باشید، زمان استفاده از آن است.
یکی از چاشنی‌ها و ادویه‌های پرمصرف در تهیه غذاها، زردچوبه است که حاوی مقادیر بالایی کورکومین (نوعی آنتی‌اکسیدان طبیعی) است که در برابر نور، حرارت و اکسیداسیون بسیار حساس است و به همین دلیل اگردر ابتدای پخت به غذا اضافه شود و مدت زمان حرارت هم بالا باشد، مسلما احتمال از بین‌رفتن این ترکیب بیش از زمانی خواهد بود که در مرحله آخر طبخ افزوده شود.

منبع،خراسان

فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.