زردچوبه، خوش رنگ و خوش رایحه

زردچوبه، خوش رنگ و خوش رایحه

همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب”  زردچوبه، خوش رنگ و خوش رایحه” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

پرسش و پاسخ

هدف از مصرف ادویه طعم دار کردن غذا و کاهش مصرف نمک است .

 

زردچوبه و فلفل جزو پرمصرف ترین ادویه هاست که در ادامه به دو سوال درباره مصرف آن اشاره می کنیم :

بهترین نسبت برای ترکیب زردچوبه با فلفل سیاه چیست؟

بهترین نسبت برای ترکیب زردچوبه با فلفل سیاه نسبت ۴ به یک است. یک قاشق چای‌خوری پودر زردچوبه‌ تازه را با یک‌چهارم قاشق چای‌خوری پودر فلفل سیاه تازه ترکیب کنید .

چه زمان ادویه زردچوبه را به غذا اضافه کنیم ؟

نوع ادویه و زمان اضافه کردن آن به غذا ، هنرو مهارت یک آشپز است.

اضافه کردن ادویه مناسب به یک غذا باعث می شود که غذای تهیه شده کیفیت خوبی پیدا کند .
نکته‌‌ای که باید هنگام استفاده از چاشنی‌ها به آن توجه داشته باشید، زمان استفاده از آن است.
یکی از چاشنی‌ها و ادویه‌های پرمصرف در تهیه غذاها، زردچوبه است که حاوی مقادیر بالایی کورکومین (نوعی آنتی‌اکسیدان طبیعی) است که در برابر نور، حرارت و اکسیداسیون بسیار حساس است و به همین دلیل اگردر ابتدای پخت به غذا اضافه شود و مدت زمان حرارت هم بالا باشد، مسلما احتمال از بین‌رفتن این ترکیب بیش از زمانی خواهد بود که در مرحله آخر طبخ افزوده شود.

منبع،خراسان

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.