روش خشک کردن موز
در ادامه این مطلب از مجله آنلاین فارسی ها با عنوان روش خشک کردن موز در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .
با ما همراه باشید .
چیپس مانند کردن میوه ها به روش های مختلفی می تواند انجام گیرد .
تنها میوه هایی نظیر : کیوی ، موز ، انگور ، انبه ، هلو ، زرد آلو ، آلو ، خرما ، گلابی و سیب را می توان خشک نمود .
میوه ها باید کاملا رسیده و سالم باشند .
میوه های پلاسیده را نمی توان خشک نمود .
میوه های که لک و زدگی دارند در صورت خشک نمودن مزه مطلوبی را نخواهند داشت .
روش خشک کردن موز
۱ – میوه ها را شسته و بگذارید که خشک شوند .
این میوه ها را به اندازه نیم سانتی متر برش بزنید .
۲ – برای جلوگیری از سیاه شدگی میوه کار های زیر را انجام دهید
برای موز یک استکان شکر ، یک استکان عسل و سه استکان آب را مخلوط کرده و میوه ها را در آن خیس کنید .
۳ – سینی فر را به خارج منتقل کنید و روی آن یک ورق پخت قرار دهید .
میوه ها را روی ورق پخت به گونه ای بچینید که تماسی با یک دیگر نداشته باشند .
دمای فر را روی کمترین دما قرار دهید و زمان آن را بین ۴ تا ۷ ساعت تنظیم نمایید .
میوه ها را هر چند یک بار چک کنید که خشک نشده باشند .
به این روش می توانید موز را خشک کرده و هر موقع از سال که دوست داشتید از آن استفاده کنید .
این مطلب از بخش دسر برای شما انتخاب شد .
لطفا نظرات خود را در قسمت نظر ها با ما در میان بگذارید .