روش خشک کردن موز

روش خشک کردن موز

در ادامه این مطلب از مجله آنلاین فارسی ها با عنوان روش خشک کردن موز در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

با ما همراه باشید .

چیپس مانند کردن میوه ها به روش های مختلفی می تواند انجام گیرد .

تنها میوه هایی نظیر : کیوی ، موز ، انگور ، انبه ، هلو ، زرد آلو ، آلو ، خرما ، گلابی و سیب را می توان خشک نمود .

میوه ها باید کاملا رسیده و سالم باشند .

میوه های پلاسیده را نمی توان خشک نمود .

میوه های که لک و زدگی دارند در صورت خشک نمودن مزه مطلوبی را نخواهند داشت .

روش خشک کردن موز

روش خشک کردن موز

۱ – میوه ها را شسته و بگذارید که خشک شوند .

این میوه ها را به اندازه نیم سانتی متر برش بزنید .

۲ – برای جلوگیری از سیاه شدگی میوه کار های زیر را انجام دهید

برای موز یک استکان شکر ، یک استکان عسل و سه استکان آب را مخلوط کرده و میوه ها را در آن خیس کنید .

۳ – سینی فر را به خارج منتقل کنید و روی آن یک ورق پخت قرار دهید .

روش خشک کردن موز

میوه ها را روی ورق پخت به گونه ای بچینید که تماسی با یک دیگر نداشته باشند .

دمای فر را روی کمترین دما قرار دهید و زمان آن را بین ۴ تا ۷ ساعت تنظیم نمایید .

میوه ها را هر چند یک بار چک کنید که خشک نشده باشند .

به این روش می توانید موز را خشک کرده و هر موقع از سال که دوست داشتید از آن استفاده کنید .

این مطلب از بخش دسر برای شما انتخاب شد .

لطفا نظرات خود را در قسمت نظر ها با ما در میان بگذارید .

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.