روش تهیه سوپ بذرک غذای محلی آذربایجانی

روش تهیه سوپ بذرک غذای محلی آذربایجانی

“سوپ بذرک” یک سوپ انرژی زای آذربایجانی است که می توانید در ادامه مطالب دستور تهیه آن را مشاهده کنید
مواد لازم برای سوپ بذرک
بذرک : ۲۰۰ گرم
آرد گندم : ۲۰۰ گرم
آب : یک لیتر
روغن یا کره : به مقدار لازم
شیره انگور در صورت تمایل : ۱۵۰ گرم

طرز تهیه سوپ بذرک
تخم بذرک را داخل آسیاب کن بریزید و کاملا پودرش کنید .سپس با آرد گندم مخلوط کنید.

قابلمه ای را روی حرارت ملایم قرار دهید و مخلوط پودر بذرک و آرد را داخل آن تفت دهید و بعد داخل آن یک لیتر آب بریزید تا بجوشد.

بعد از به جوش آمدن آب ،حرارت را کم کنید تا سوپ جا بیفتد . سوپ آماده شده را داخل ظرف مورد نظرتان بکشید و روی آن مقداری کره یا روغن بریزید و اگر دوست داشتید از شیره انگور هم میتوانید استفاده کنید و داخل سوپ بریزید.

نکات تکمیلی در مورد سوپ بذرک
سوپ بذرک جزو غذای محلی – آذربایجانی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۵دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۳۰دقیقه میباشد .
سوپ بذرک را می توانید در وعده صبحانه – میان وعده – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد .

منبع،نمناک

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.