رشته آش را به راحتی درست کنیم

رشته آش را به راحتی درست کنیم

همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب”رشته آش را به راحتی درست کنیم” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

رشته آشی خانگی

دستور ۱

مواد لازم:
آرد گندم  یک کیلو
یک و نیم لیوان کشک نیم گرم
نمک در صورتیکه کشک کم نمک باشد : تا ۵۰ گرم
سینی بزرگ

آرد را از الک رد میکنیم . بعد کشک نیم گرم را کمک و بتدریج اضافه میکنیم تا وقتی که خمیر نرمی بدست آید که به دست نچسبد. روی سطح صافی آرد پاشیده و خمیر را با وردنه باز و صاف میکنیم.

به روی وردنه آرد میپاشیم تا به خمیر نچسبد . بعد خمیر را روی وردنه نازک یا روی پلیکا و یا نی تاب میدهیم تا کاملا نازک شود . با کاردی تیز به صورت رشته های باریک برش میدهیم .

اگر لازم بود روی رشته ها کمی آرد میپاشیم تا بهم دیگر کلاف نشده و نچسبد .اندازه و برش رشته ها سلیقه ایست ولی به طور سنتی به صورت رشته بلند تهیه میشود . برای اینکه زودتر خشک شوند میتوان آنها را روی یک لوله پلیکا یا نی یا وردنه نازک شیرینی پهن کرد و کنار گذاشت تا خشک شود .داخل سینی هم خشک خواهند شد . رشته خشک به مدت طولانی قابل نگهداری است .

انواع رشته

رشته آش را به راحتی درست کنیم
رشته آش را به راحتی درست کنیم

رشته آشی

فرآورده ای است که از مخلوط کردن آرد گندم (آرد ستاره درجه یک)، آب و نمک پس از طی مراحل مختلف عمل آوری به وسیله دستگاه تولید و سپس خشک می گردد.

رشته پلویی

فرآورده ای است که از مخلوط کردن آرد گندم (آرد معمولی)، آب و نمک یا بدون نمک پس از طی مراحل مختلف عمل آوری به وسیله دستگاه به صورت رشته های نازک تر از رشته آشی تولید و سپس خشک و بو داده می شود.

یادآوری: نمک برای بهبود کیفیت بافت، حالت ارتجاعی خمیر و چسبندگی به آن اضافه می گردد.

رشته های ناهمگون و قطعات خمیر

به رشته های به هم چسبیده، عصایی و قطعات خمیر خشک شده گفته می شود.

رشته های شکسته

به رشته هایی که طول آن ها کمتر از ۳ سانتی متر باشد گفته می شود.

طرز تهیه آش رشته خوشمزه

مواد لازم:

  • سبزی آش (تره،جعفری، گشنیز و اسفناج): یک کیلو
  • لوبیا چیتی، لوبیا قرمز، نخود و عدس: هر کدام نصف پیمانه
  • رشته آش: نصف بسته
  • پیاز داغ: هر چه پیاز داغ بیشتر باشد آش خوشمزه‌تر می‌شود
  • نعنا داغ و سیر داغ: به مقدار لازم
  • کشک: به میزان لازم

طرز تهیه و دستور پخت:

۱. حبوبات را از دو روز قبل خیس کنید سپس کامل بپزید.

۲. برای این مقدار آش، باید ۶ عدد پیاز بزرگ را سرخ کنید.

۳. سپس سبزی و عدس را باهم بپزید.

۴. در مرحله بعدی حبوبات پخته‌شده را اضافه کنید.

۵. زمانی که همه ترکیبات پخته شد رشته را اضافه کنید. دقت کنید که میزان رشته نه باید خیلی زیاد باشد نه خیلی کم؛ زیرا در صورتی که میزان رشته زیاد باشد آش سفت خواهد شد.

۶. زمانی که رشته اصطلاحا پف کرد و درشت شد، یک پیمانه آرد را با دو لیوان آب مخلوط کنید تا رقیق شود.

۷. سپس این مخلوط را به آش اضافه کنید.

۸. در مرحله آخر هم پیاز داغ، نعنا داغ و زردچوبه را با روغن تفت دهید و به اضافه نمک به آش اضافه کنید و اجازه بدهید تا آش جا بیفتد.

منبع:تبیان،سفره خونه،ایرنازندگی

فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.